Bunlarda benim bıdıklarımla son günlerimizden...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nessli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nessli
budaaaaaa biricik arkadaşım öznurun biricik kızı CEYLİN.....

PARDON İŞTE BURDA...

:) çok şekerler maşallah.....

Teşekkürler Esra Onlari çok özledim.aslinda çok Nankör Bi Mesleğimiz Var.her Yil öğrencilerimiz Değişiyor..özlüyorum Ama Sonra Gelenler Arayi Hemencecik Kapatiyor..7yildir Bunlari Yaşiyorum Ben Canlarim,,ilk öğrencilerim Hala Gözümün önünde...en Güzeli De Hala Beni Hatirlayip Da Aramalari Işte O Zaman Dünyalar Benim Oluyo...

Teşekkürler Esra Onlari çok özledim.aslinda çok Nankör Bi Mesleğimiz Var.her Yil öğrencilerimiz Değişiyor..özlüyorum Ama Sonra Gelenler Arayi Hemencecik Kapatiyor..7yildir Bunlari Yaşiyorum Ben Canlarim,,ilk öğrencilerim Hala Gözümün önünde...en Güzeli De Hala Beni Hatirlayip Da Aramalari Işte O Zaman Dünyalar Benim Oluyo...

:) haklısın insan hemen alışıveriyo.....ben de çok özlüyorum çooookkkk...

çok şekerler yaaa:=)

ne kadar güzel duygular yaşıyosunuz!!!!!! inş bende öğretmen olurumda yaşarım bu güzel duyguları :(:(:(

çok sevimliler. başarılar

inş.canım darısı başına...

çok şekerler teşekkürler

parti zamanııııı.....çok güzelll çıkmışalarrr...teşekkürlerr hocamm...

ne kadar şekerler ama çok az geldiler gözüme ben de hep 25 oluyor da hepsine maşallah

ne kadar şekerler ama çok az geldiler gözüme ben de hep 25 oluyor da hepsine maşallah

evet ogün az gelmişlerdi..normalde sayımız 19.buna rağmen sınıfımız çok ufak onları çook özledim.

Çok güzel çocuklarınız:):) teşekkürler

hersey gönlünüzce olsunnn

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri