Bunaldım be

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@istanbullum
valla arkadaslar ben ciddi manada bunaldım sıkıldım..afedersiniz bi yerini yırt üniv. kazan o da bitmedi burs için yırtın okulunu bitir o da bitmedi kpss de yükselt kendini birde ustune atama stresi çek..artık öğretmenlik seçtiğim güne lanet eder oldum..

Sayelerinde öğretmenlikten sogudum..bu ne ya birilerinin oyuncagı olmus gibiyiz kuklayızda pimizi çekip duruyorlar sanki..

canıma tak etti ya..bu ne herkes kurbanlık koyun gibimi hissediyor yoksa ben depresyonamı giriyorum?

aynen öle aynen öle....

aynen öle aynen öle....

arkadaşlar bizler okulöncesi öğretmeniyizken böyle derken diğer branşlar ne yapsın. onların atanma puanlarını bilyorsunuz...!!bu ülkde şikayet etmeye hakkı olna en son öğretmen grubuyuz..

işte problemde buya konusamıyorum! en son bizim konusma hakkımız var diyorum susuyorum bişilere elimi atmaya düzeni oturtmaya calısıyorum en nihayetinde nimet hanım parmagını sokuyor...ben nasıl bir aptallıkla seçtim eğitim fakültesini bilmiyorum devlet memuru olmaktansa ölürüm demiştim buyuk konusmamın bedelini fitil fitil ödüyorum..önceden namazdan sonra saatlerce dua ederdim şimdi bişi dileme isteğim bile yok..yaz tatilini hanginiz adam gibi yasıyorsunuz? muhakkak stresli günleri hayatımıza sokuyorlar..

bilemiyorum belkide biz buna layığız Alllah'ta yaşatıyor..

Birde özel okullarda veya işletmelerde öğretmen diye görev alıp alışveriş merkezlerinde çalıştırılmak zorunda bırakıldığınızı hayal edin(bizzat yaşadık). Özel okullarda çalışma zorluğunun yanı sıra insanı değerlerimizin hiçe sayılması cabası. Sonra zaten öğretmen olarak mezun olduğumuz halde bizlere dayatılan pazardan domates seçer gibi sınava tabi tutulmamızın 'tartışmasını' bile yapamaz olduk. Her seferinde "domates seçmecesini" zorlaştırdılarki halimiz kalmasın, bizlerde bunları kanıksayalım. Artık bu "sınav ve atandık-atanamadık" vb. konuşmalar normal gelmeye başladı. Simdide her tartışma başlığında puanlarını şişirenler kerizlik yapmaya çalışanlar... başkalarını bu şekilde yönlendirmeye çalışanlar. Biraz inancı olan bir kişi şunu bilir. Kul hakkı diye birşey vardır. Yalanla kandırdıklarını düşünenlerde bir gün başkaları tarafından bizzat bunu yaşıcaktır. Herkesin kalbine göre olsun diyelim. ÖĞRETMENİNİ SEÇEREK ALAN BİR DAYATMA ŞUNU SORGULASIN : BENİM ÜNİVERSİTE EĞİTİMİMDE VE ÖSS SİSTEMİMDE HATA VAR ÇÜNKÜ SEÇEREK ALIYORUM, DEMEK Mİ İSTİYOR? :)) Bizlerde arkadaşlar onların kuklaları gibi burda birbirimize giriyoruz. istedikleri oluyor. bizleri yarışmacı haline getirdiler. sakinliğimizi iki gün daha koruyalım. Umarım Milli Eğitim Bakanlığında aramızdan birileri ii yerlere gelirde bu saçmalaık bir gün son bulur.

arkadşım sende her yere van yazmışsın:))

Birde özel okullarda veya işletmelerde öğretmen diye görev alıp alışveriş merkezlerinde çalıştırılmak zorunda bırakıldığınızı hayal edin(bizzat yaşadık). Özel okullarda çalışma zorluğunun yanı sıra insanı değerlerimizin hiçe sayılması cabası. Sonra zaten öğretmen olarak mezun olduğumuz halde bizlere dayatılan pazardan domates seçer gibi sınava tabi tutulmamızın 'tartışmasını' bile yapamaz olduk. Her seferinde "domates seçmecesini" zorlaştırdılarki halimiz kalmasın, bizlerde bunları kanıksayalım. Artık bu "sınav ve atandık-atanamadık" vb. konuşmalar normal gelmeye başladı. Simdide her tartışma başlığında puanlarını şişirenler kerizlik yapmaya çalışanlar... başkalarını bu şekilde yönlendirmeye çalışanlar. Biraz inancı olan bir kişi şunu bilir. Kul hakkı diye birşey vardır. Yalanla kandırdıklarını düşünenlerde bir gün başkaları tarafından bizzat bunu yaşıcaktır. Herkesin kalbine göre olsun diyelim. ÖĞRETMENİNİ SEÇEREK ALAN BİR DAYATMA ŞUNU SORGULASIN : BENİM ÜNİVERSİTE EĞİTİMİMDE VE ÖSS SİSTEMİMDE HATA VAR ÇÜNKÜ SEÇEREK ALIYORUM, DEMEK Mİ İSTİYOR? :)) Bizlerde arkadaşlar onların kuklaları gibi burda birbirimize giriyoruz. istedikleri oluyor. bizleri yarışmacı haline getirdiler. sakinliğimizi iki gün daha koruyalım. Umarım Milli Eğitim Bakanlığında aramızdan birileri ii yerlere gelirde bu saçmalaık bir gün son bulur.

dimitripaşa döktürmüşsün yine :) büyük güne saatler kaldı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri