İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

DİĞER RESİMLER

Buda Benim Yaramaz Kızım :)))

oooofff çok yumuk yumuk bu yaaaa..ben çok severim kedileri hocam.üniversitedeyken vardı kedimiz yavru beyaz🙂)teşekkürler paylaştığınız için!..
ben hayvanların delisiyim ve cok severim hocammm.... 🙂)))))))) Bu yaramaz annemde malum evlenince almadım eve annemde vermedi🙂 Kaplumbaga,kuş ile yetiniyorum şimdilik...
esra hocam,yün yumağı gibi,çok şeker birşey buuuu......benim yaramaz da, "benim kedim buuuu" diye bağırıyor ekran başında 🙂
ne tatli bir yumurcak 🙂 pek sevimli
çok talı adı ne benim de eleman adlı bir kedim var
birisi kedmi dediiii (((; benmde vardııı ama burda yoookkk
esra öğretmenm çok tatlııı...çok sevmliii...şeker gbiii ((((;
Forumda etkinliklerden ve günün strelsi olaylarından bizi uzaklaştırdığın için teşekkürler...
çok şeker yaa geçen bir arkadaş da da yavru kedi vardı bir de boynuna kırmızı kurdele takmış o kadar şirin olmuş ki 🙂
taylan öğretmenme katılyrm..bugnlerde forum gündemi inanlmz stresli...bu fotoğraflar gerçkten ilaç gbi geldiii (((;
ay ne mutlu stresini aldıysa resimler, kedimin adı komikk annem bulmuştuu 🙂) SIDIKAAA...
Pisi pisi diyince felan bakmaz asildir sadece adına dönüp bakar 8 yasında oldu cok alıştık,buyudu artık yaslandı da iyi bakılırsa 10-13 sene yasıyorlar... Ama evde kedi bakmak cok zor hele ki tüylüyse... Allahtan mutfaga girmez,masaya cıkmaz,balık at önüne yemez sadece kuru mama ile beslendiği için rahatız.... Tabii annem her gün evi süpürüyor tü olmasın diye....

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.