Buda benden sınıf mevcudum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merçin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@merçin
arkadaşlar bu güne kadar etkinliklerinizden yararlandım buda benden sınıf mevcudum

arkadaşlar kusura bakmayın resmi ekleyemedim yardımcı olabilirmisiniz

tabi yardım edebiliriz..şimdi bu adresin üzerine tıkla..http://www.7renkakademi.net/resim/
gözat a bas ordan istediğin resmi seç resim ekle yazan yere bas.biraz bekle resmin kodu gelecek okodu kopyala sonra bu sayfanın cvp kısmına onu yapıştır ve cevaplaya tıkla resim eklenmiş olması gerekir..

umarım yardımcı olabilmişimdir.. eğer resim çıkmazsa yada kopyalaman gereken gelmezse muhtemelen senin pc ile ilgili bir sorundur.çünkü bende bir ara yükleyemiyordum resim benim pcden kaynaklanıyordu..

sanırım oldu altu çok ama çok teşekkür ederim tekrar özür dilerim umarım beğenirsiniz işinize yarar

olmuş olmuş..rica ederim asıl ben teşekkür ederim bu güzel paylaşım için...ellerie sağlık canım:)

çok güzel olmuş elinize sağlık.. teşekkür ederim paylaşım için:)

çok Güzel Olmuş Teşekkür Ederim Başarilarinin Devamini Dilerim

Teşekkürler

güzel olmuş.teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler

umarım işinize yarar ben teşekkür ederim güzel duygularınız için gamze hocam sizede teşekkür ederim malum ilk defa resim ekledim ondada biraz hatalar oluştu taşımanız daha iyi olmuş ama hala eklemek isrtediklerimi tam nsl eklicem bilemiyorum

ellerine sağlık...güzel olmuş...

emeklerine sağlık :))

teşekkürler

teşekkürler....

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri