ben artık bunları zavallı olarak görmeye başladım ha. bunlar müslümanlık nedir onu bile bilmiyorlarki,yorum yapsınlar. üzülüyorum gerçekten bu güzel dinimizi,HZ.MUHAMMED (S.A.V) 'i İĞRENÇ OYUNLARINA ALET EDİYORLAR. siz istediğiniz kadar konuşun 17 eylül bunların müslümanlara karşı bir bahanesi oldu ve müslümanlığı terörizm olarak gördüler. genelleme yapıyor adamlar müslümanların hepsi terörist oldu. bu vesileylede asıl teröristler işlerini bunların arkasına saklayım teröristlikerini ırakta,lübnanda............................................................ sürdürdüler.
evet avrupai bir düşünüş hani onlar demokratik saygılı çağdaş gelişmiş bir milletler ya bizim her zaman olmak istediğimiz olmadığımız olmak için binbir çaba harcadığımız bu millet daha insanların dinine saygılı olmayı öğrenmeyi öğrenememişler bırakın çağdaş ,demeokratikliği gelişmişliği insan olsunlar insan. nedir bu ya gerçekten çok sinirlendim bizde böyle bir şey olsa inanın savaş çıkar aslında terörist onlar insanların hayatlarını mahvettiler bütün dünya görüyo hala ne konuşuyo bu insanlar yaa..