Bu oyuncak firması çıldırmış olmalı (+18)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilan
[size=medium]
Arkadaşlar gözlerime inanamadım bu resimleri ilk gördüğümde bunu yapan insanlar çıldırmış olmalılar... Umarım çocuklar için yapılmamıştır bu oyuncaklar :(:(  Çocuklarımızın ruh sağlığını tehdit eden onca şey varken,birde oyuncakların bu hale geldiğini düşünmek çok ürkütücü...

:36_11_13::36_11_13::36_11_13:

[/size]

ben bile bakarken ürktüm.bunlar çocuklar için değildir heralde.

[size=medium]
Yetişkinler için bile olsa pek akla yatkın gelmiyor bana denisse...
[/size]

Evet yetişkinler bile bu devride çıldırmış durumda olduğuna göre onlara göre de olamamalı.Oyuncakların bu hale gelmesi gerçekten de ürkütücü:(:(

bence bu oyuncakları yapanın akıl sağlığı pek yerinde olmayan biri. normal bir insan çocuklar için böyle oyuncak tasarlamaz.

tek kelimeyle saçmalık ötesi şeyler..temennim hepsinden tektir ve dağıtım yapmamışlardır.

pokahontas' Alıntı:
bence bu oyuncakları yapanın akıl sağlığı pek yerinde olmayan biri. normal bir insan çocuklar için böyle oyuncak tasarlamaz.

Bence de...Akıl ve mantık dışı...

valla düşündümde kim için bunlar anlayamadım..:)

Rezillik ki anlatmakla bitmez...Yazıklar olsun.

oyuncak olarak bakmıyorum,çocuklar için olmadıkları çok açık..Hangi amaca hizmet ettiğini ya da ne amaçla kullanılacaklarını bilmiyorum ama orjinal olmuş,bu anlamda hoşuma gitti:)

dramaqueen' Alıntı:
oyuncak olarak bakmıyorum,çocuklar için olmadıkları çok açık..Hangi amaca hizmet ettiğini ya da ne amaçla kullanılacaklarını bilmiyorum ama orjinal olmuş,bu anlamda hoşuma gitti:)
[size=medium]
Tam tersine bu kadar şiddet içeren orjinallikte beni rahatsız etti... Orjinalliğin suyunu çıkarmışlar yani...
[/size]

Hasta mı bunlar, ne biçim bir şey bu böyle.

tek kelimeyle iğrençler.ALLAH BAŞTA BUNLARLA İLGİLENEN SAPIKLARI OLMAK ÜZRE TÜM İNSANLARI ISLAH ETSİN

bence bunlar oyuncak falan değil..sadece bir insanın kendini tatmin etme yöntemi...artık ne anlıyorsa bunları yapmaktan...

Hepsi korku filmi sahnesi gibi.Hepsi çok korkunç.

BU NE YA .NASIL KİŞİLER BUNLAR İZLERKEN BİLE İNSAN TUHAF OLUYOR

insan diyecek birşey bulamıyor bunları gerçekten ne amaçla kime yaptılar acaba.....???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri