Bu ne demek oluyor yaaaaa:((((((((((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kuzum8176
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kuzum8176
MEB in açıkladığı resmi bir yazı henüz yok...

ben sınavın tamamının iptalinden yana değilim suçlular cezalandırılsın puanlar tekrar hesaplansın ama sınav tekrar yapılmasın hepimiz dökülürüz valla

kpss iptal edilirse ne zaman sınav yapılacak da atama olacak ya şaka mı bunlar'!!!!!!!!!!

o kişilerin günleri gösterilsin en güzel çözüm buuuuuuu

sanki çok şey değişecek bu seferde puan düşük olsada dayısı olan yine atanıyor bence

bence tamamen iptal olsun iş cığrından çıktı.sadece 500 kişimi soruları ele geçirdi sanıyorsunuz bunlar tam geçirenler ama bir kısmınıda geçirenler bence daha fazla bizden bile 95 üstü alanlar var.bu benim düşüncem atanacaksak hakkıyla atnalım zaten kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. hatta işlerini adam gibi yapmadıkları için sınavsız atasınlar hepimizi

arkadaslar sınaw iptal olursa neyi ne zmaan yetiştirebilirler ki bi kısmını iptal ederler o kadar yok sa atamalar falan hersey sarpa sarar...

sınav iptal edilirse hakkı ile gece gündüz çalışan insanlara yazık olur iptal edilmesin puanlar tekrar gözden geçirilip suçlular cezalandırılsın

arkadaşlar sorular önceden ele geçmiş olsada hiç kimse ful bir şekilde eğitim bilimlerinden net çıkaramazdı.Bunu dershaneler bile yapabilmiş deil. 2. si sınavın tamamen iptal olması bizlerin ve mebin zaman kaybı olacaktır.Bu tilkilerin cevap kağıtları optik okuyucuya hiçbir zaman girmedi girsede atamalar zamanı bu insanlar için sizler uykunuzun en güzel yerindeyken sistem açılıp tekrar kapatılabiliyor nasıl yapıorlar bilmiorum ama çok şey dönüor çoookk

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri