Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
hamilelik belirtileri gösterince eşimden gizli test yaptırdım.sonucu pozitifti sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.çünkü hem istiyodum hem daha erken diyodum.eşimde 5 yıla kadar çocuk istemiyorum diyodu.tabi öyle demekle olmuyomuş.eve giderken iki küçük şapka alıp kargoda formaliteden paketlettim.sana paket gelmiş dedim.durmadan bişeyler sipariş ettiği için paketide sipariş paketi sanarak açtı.içinden iki küçük şapka çıkınca bana baktı bu ne dedi.bende gebeliktestinin sonucunu gösterdim.birden öyle bir kuçakladıki beni bebeğe bişey olacak diye korktum.evin içinde 1 saat halay çekip oynadı sözde 5 yıl istemiyodu.tek tek herkesi arayıp baba oluyorum dedi.ve 9 ay geçti doğuma daha 3 haftam vardı ama hissediyodum bebeğim erken gelmek istiyodu.tercihim zaten normal doğumdan yana değildi.dr 4 hazirana gün verdi ve 3 haziranda nst ye girdim dr sonucu görünce hemen almalıyız çünkü gelmek istiyo dedi yanılmamıştım sancılarım başlamıştı.zaten 16.haftasından itibaren kıpır kıpırdı.eşimi göremeden ameliyata girdim.o sırada eşim ailesi ve annem kapıda beklemişler.bebeğim çıktığında hastaneyi ayağı kaldırmış her iki elinide şapır şapır emmeye başlamış yarı baygındım göğsüme verdiklerinde nasıl emiyodu unutamıyorum zaten emmeyi çok seviyo ve beni her gördüğünde elini yumruk yapıp ağzına götürüp emmeye başlıyor.