Bu da benden amatör bir çalışma bakalım beğenecek misiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
bu da benden amatör bir çalışma bakalım beğenecek misiniz ?

amatör olarak seslendirdiğim bir parça paylaşmak istedim video oluşturamadığımdan zip dosyasına attım bakalım beğenecek misiniz​

.

arkadaşım tebrikler önünü açık görüyorum senin...Allah yardımcın olsun...Vokalistin kim.

Nihal hocam ne cevherler varmış sizde böyle vallahi dilinize sağlık :D

mrb.gerçekten harikaydı.tebrikler.ayrıca vokalist arkadaşta şahaneydi.başarılar diliyorum.

Tsklr õğrenvilik hayatım boyunca okul eğlencelerinde çok söylerdim ;) bu $arkıyı da düğúnümde soylemek için hazırlamıstım

nihalcim kuzum ne yaptın sen böyle ya harika bunlar düeti kiminle yaptın bence biz bu işlere de el atmalıyız :))))))
harun abi gitar da sen mikrofon da salih abiyle düet selçuk hoca da ney'i ile katılır ben de video ve fotoğraf işlerini yaparım hemen konfigrasyonu da hazırladım bak :)))

nihal öğretmenm bu amatör ötesi birşey olmş...sesnz çok güzell...keşfedlmnz gerek bencede (((; önünüz açık inanın...tebrk ederm,grçkten çok beğendmm (((; devamını isterz habernz olsn...

nihal hocam o ne güzel ses öyle gerçekten...tebrikler çok güzel düşünmüşsünüz ayrıca okulöncesiforum ailesiyel paylaşmayı da:)

Çok fena gaza geldim hemen yeni $arkılara ba$lmalıyım ;) t$k ler

inanın gaz değldi...emn olunki hepimz ciddyzzz ((((; sesnz harika...

ben de gitar çalabilirim..

ben bilmyrdm bunu...tamam varsa gitarn alıp gel cumrtesiye...süper olck inş...ayyyy yemnle kalbm pır pır....uçtu uçack...

arkadas vay vay vayyyyyy : sende ne cevher varmışşş böyle bayıldımm.... Herkesin görevi belli ney calan ud calan,gitar calan ben neciyim hahahahah :)))) tebrik ediyorum canım özgüvenin ve güzel yorumun için cok hoştu bir arkadasımı dinlemek :)

çok güzeldi hocam,teşekkürler bizimle paylaştığınız için.yalnız merak ettiğim bişey var.nasıl bir ortamda kayıt yaptınız.çünkü yalnızca sesiniz ve müzik var.dış ortamdan gürültü falan gelmiyor.çok güzeldi:))

harika olmuş öğretmenim sesinize yüreğinize sağlık süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amatör ne kelime profesyonel dehşet başarılar

şu an dinliyorum nihal hocam.......şarkı seçimi de,ses de süperr......yüzyüze de dinleriz inşallah :)

tşk ederim arkadaşlar. stüdyo kaydı değil açık hava da normal mikrofondan direk kayıt yaptık . müzik aleti olanlar istanbul buluşmasına getirsinler de hepberaber klip çekelim :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri