Branş sıralaması açıklandı.... taban puanlar 70 i zor görür :@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dbasaraner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dbasaraner
67 puanla 4200 kişi var önümüzde...

1.Öncelik 67.041 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
4199 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 67.041 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
1489 aday bulunmaktadır

Nerde açıklandı bu branş sıralaması?

1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
2024 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
1007 aday bulunmaktadır.

puanım 44.58kadrolu için 21284 sözleşmeli için 6804.
okulöncesi çok öğretmen varmış birde mezun yok diyorlar.

arkadaşlar bu sıralama konusunda anlamadığım bişey var kadrolu sözleşmeli ayrımını nasıl yapıyolar tc no falan girilmiyo sadece puğanla nasıl belirleniyo bilen varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.....

21284 mü hocam bizden geçen sıralamada sınava giren 17bin yada 18 bin kişi vardı nasıl oluryor 21bin:S
bu sıralamada bir ilginçlik var ama bilemiyorum:S

ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin puanı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi

puanı demişim sırasıs diyecektim

Hocam siralamayi hangİ sİteden Ögrenİyoruz.

ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin puanı 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi

2009 ve 2010 toplam sıralaması beraber verilmiş.bu nedenle bu kadar kişi görünüyor..

1.Öncelik 0 puan ve üzeri "Kadrolu Atama için

28263 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 0 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
13422 aday bulunmaktadır.çok ilginç ya..

yaaa bu sıralamayı anlayan biri bana da anlatabilir mi yaaa ben çocuk gelişmciyim iptal edilen sınava 800 kişi girmişken bu sınavda nasıl oluyo da 2000 kişi oluyo yaaaaa.......

çünkü bu sıralama 2009 ve 2010 sınava girenlewrin sıralaması...o yüzden okadar kişi var.ben de çocuk gelişimciyim..

Haklısınız benım de 66,273 puanım şuan sözleşmeli çalışıyorum.kadroluda sıralamam 4711 sozleşmelide 1603 taban puan 71 de kapatır ne bu ya dalga mı gecviyorlarrr

puanım 53.157 sözleşmeli için önümde 3917 kişi var. Galiba bu yılda gitiiii :((

arkadaşlar bu sıralama konusunda anlamadığım bişey var kadrolu sözleşmeli ayrımını nasıl yapıyolar tc no falan girilmiyo sadece puğanla nasıl belirleniyo bilen varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.....

önünde atanmamış kaç kişi olduğu yazıyorlar. sözleşmeli kadrolu ayrımını da; kadrolu tercih içinde önceden sözleşmeli atananlar da var, sözleşmeli alımda ise o puanda olan hiç atanmamış sayısını veriyor.

hiç atanmayanları neden sözleşmeliye dahil etmişler hocam ben de onu anlamadım yeni baktım zaten niye sözleşmeli daha az diyorum ne ye göre. o zaman geçen sefer öğrendiğimiz sıralamalarımızla sözleşmeli adı altındakileri mi karşılaştırmalıyız.

bu sıralamada bi yanlışlık var 90.000 puan yazıp bakın kadrolu için 5aday sözleşmeli için 5 aday. 85.000 yazınca kadrolu için 50aday szleşmeli için 46 aday var nsl oluyo bu iş anlamadım. çözen varsa açıklsın lütfen

şim di şöyle oluyor hocam demek ki 90 puan ve üstünde 2009 puanıyla atanamayan hiç kimse yok 90 ve üstündekileri 2010da girmiş olanlar. 85 ve üstünde ise 4 aday hala kadro alamamış kadro için başvusu yapabilecek pozisyonda bekliyor sözleşmeli çalışıyordur tabi büyük ihtimalle istediği bir yerde.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri