Böyle bir şeyi nasıl yaptım :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Galadriel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Galadriel
arkadaşlar merhaba, öncelikle belirteyim acil açıklamaya ihtiyacım var :( 3. sınıfta okuyorum, üstten ders alırken hiç dikkat etmeden okul deneyimi ve öğretmenlik uygulaması-1 derslerini birlikte almışım. İkisi de uygulamalı ders, bu ikisi aynı güne denk gelirmi nasıl yapılır, ya da benle aynı durumda olan varmı... yardımcı olursanız çok sevinirim....

sorun olmaz sakin ol canım aynı güne denk gelmez hocalarınla konuşursun aynı anaokulunda olur birini bi gün diğerini başka bi gün yaparsın.

arkadaşlar merhaba, öncelikle belirteyim acil açıklamaya ihtiyacım var :( 3. sınıfta okuyorum, üstten ders alırken hiç dikkat etmeden okul deneyimi ve öğretmenlik uygulaması-1 derslerini birlikte almışım. İkisi de uygulamalı ders, bu ikisi aynı güne denk gelirmi nasıl yapılır, ya da benle aynı durumda olan varmı... yardımcı olursanız çok sevinirim....
BENCE İYİ YAPMIŞSIN NEDENMİ DERSEN BENDE TOPLUMA HİZMET VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMSI 2 Yİ ALMIŞTIM ÇOK ZORLANDIM AMA BU SENE İNŞALLAH RAHAT EDECEĞİM GERÇİ BEN BİLEREK ALMIŞTIM ...AYNI GÜN OLMUYOR ...uygulama hocanla konuşup ayarlayabilirisn...için rahat olsun...

teşekkür ederim arkadaşlar ben de öğrendim işin aslını, benim gibi ikisini birlikte seçen çok olmuş, topluma hizmet dersi nedir onuda yeni duydum da...

ben ücretlı öğretmenlik yapıyorum bı yandan da 3.sınıftaym ve öğretmenlık uygulaması ve okul deneymi dersi almıştm ne yapcam şimdi bilmiyorum zor olcak

zor olmaz arkadaşım ücretli çalışıtğına dair belgeyi ınaylat ardından haftada bir gün uygulamana gidersin. kolay gelsin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri