bitlis tatvan ve van erciş seçecekler puanlarınız kaç lütfen yazarmısınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şengül_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şengül_01
benim puanım 63.950 bitlis tatvan ve van erciş yazmayı düşünüyorum lütfen puanlarınız yazarmısınız bana gelmez diye düşünüyorum ölü tercih olmasın sonra

ben de erciş düşünüyorum. puanım 58

su kenarları her zaman yüksek kapatıyor hele ki doguda kapış kapış diyorlar .. of nereyi yazacam ben puanla ya çok az zaman kaldı ben daha nereyi yazsam diye düşünüyorum

su kenarları her zaman yüksek kapatıyor hele ki doguda kapış kapış diyorlar .. of nereyi yazacam ben puanla ya çok az zaman kaldı ben daha nereyi yazsam diye düşünüyorum

ben yazmadım ama 67.9 ve 69.4 alan iki arkadasım tatvanı yazdı başlardaki tercihlerine fakat hangi okullar bilmiyorum

Arkadaşlar benimde puanım 63.069 muş merkez ve urfa yazıyorum gelirmi yaaa çok istiyorum:(((

arkadaşlar selam sizden bişey rica edicem manisa gördes çağdaş yasam anaokulu benim tercih sayfamda gözükmüyo bakanlığın sitesinde gözüküyo açık olduğu sizde gözüküyomu bi bakarmısınız

bnde 67.725 tatvan ve erciş yazdm.bakalım hayırlısı kaç puanlılar atanacak...

hocam tatvanı yazmaktansa bitlisten ahlat ve adilcevazı yazmak daha ii olur diyorum çünkü nişanlım orda görev yapıyor oralar tatvandan daha güzel ama daha küçük. erciş vanın en büyük ilçesi diyolar bence 63 puanla oralar size gelir okullara dikkatli bakmanızı tavsiye ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri