Birkaç oyunn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m_f_fatma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@m_f_fatma
ZAVALLI PİSİ
çocukların arasından bir ebe seçilirve kedi olur.kedi hangi arkadasının önüne gelirse miyav miyav der..kimin yanına gittiyse o çocuk da zavallı pisi diye basını oksar.bu arada hiç gülmemelidir.eger kediye kim gülerse o ebe olur.
KAHKAHA OYUNU
çocuklar halka olurlar.içlerinden biri topu havaya atar.herkes top düşünceye kadar güler.top düstügü zaman gülme biter.eger top yere düstügü halde gülmeye devam eden varsa komik bi taklit yapabilir..
ÖRÜMCEK GEZDİRME
çocuklar halka şeklinde oturur.ögretmen sag elinin parmaklarını oynatarak çocuklara bu benim örümcegim sizin örümcekleriniz nerde der.çocuklarında ellerini örümcek gibi hareket ettirmeleri saglanarak çesitli yönergelerle örümcek gezdirilir.örümcekler kafamızda geziyor,simdi ensemize geçtiler,sag omuzumda zıplıyor,alnımızdalar,burnumuzdalar.....
:11:

TEŞEKKÜRLER

bisey degil.. kahkaha oyununu tavsiye ederim çok zevkli oluyo

bu oyunları ilk defa duyuyorum eminim çok eğlencelidir fatmacık teşekkürler! :36_11_6::36_11_6::36_11_6:

teşekkürler...

Çok teşekkürler canım:):)

Teşekkürler..

teşekkürler...

Nuray hanıma katılıyorum,bende ilk defa duydum oyunu ama harika.

onlar gülerken bende gülüyorum zevk alarak oynattıgım oyunlardan ama kısa süre oynatılmalı

paylaşım için teşekkürler

zavallı psi oyunu da çok keyiflidir.kedi güldürmek için diğerleri gülmeme için çok uğraşıyorlar.bir öğrencim kimse gülmedi diye ağlamıştı bir seferinde canım yaaa(((

teşekkürler

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri