Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
- Web sitesi
- www.ahlatli.com
Merhaba arkadaşlar. Sizlere iki sorum olacaktı bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Daha önce ustaöğreticilik yapmıstım ama bu sene Bitlis Güroymak'a sözleşmeli olarak atandım. Geçen gün bakanlıktan müfettiş geldi ve kullandığımız yıllık ve günlük planların milli eğitim bakanlığının sitsinde olanı kullanmamız gerektiğini söyledi ve bu hafta tekrar denetime geleceğini söyledi. ancak bahsedilen planları ben bakanlığın sitesinde bulamıyorum o planlar milli eğitim tarafından hazıranmış ve onu kullanmak zorunluymuş. bu planları neren veya yhangi siteden bulablirim bilen varsa bana linki gönderirse çok sevinirim...
Diğer sorum şu, sözleşmeli öğretmenim ve hamilelik durumunda ne gibi izinlere sahibim bir bilgim yok. Yani hamile olmam durumunda benimde hamilelik öncesi iznim yada doğum sonrasında ne kadar iznim var?
Diğer sorum şu, sözleşmeli öğretmenim ve hamilelik durumunda ne gibi izinlere sahibim bir bilgim yok. Yani hamile olmam durumunda benimde hamilelik öncesi iznim yada doğum sonrasında ne kadar iznim var?