bir sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayriye0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hayriye0
yeni başladığım okulda ki kadrolu hoca burada sınıf boyaları zarar görmesin diye duvarlara bir şey yapmıştırmuyoruz dedi ben grafiklerimi nerede sergileyeceğim :/ neyle yapştırrsam boyalar kalkmaz yardımistiyorum
konu yanlış açtım galiba kusura bakmayın

bence bi pano hazırlayınn...ve pano da sergileyin..

uhutaklar var hocam onlardan alın

pano var ama yetmez küçük hocam bir tane daha pano alalım olmazsa
shadowseda bunu hiç duymadım :/ bir kırtasiyeye sorayım teşekkrler arkadaşlar :)

hayriye hocam seda hanım patafix demek istemiş olabilir belki.Onlar iz yapmıyor kitapçılarda ya da yapı marketlerde bolca var eğer doru anladıysam:)

peki hocam benimde bilgim olmadığı için bilemedim ben onu :D

Hayriye öğretmenim,biz de bu yıl duvarlarınımızı yeni boyattık ve duvarlara herhangi bir şey yapıştırmamızı istemiyor müdürümüz;büyük ebatlarda üç pano ve önceden sınıfta bulunan panolar sorunumuzu çözdü şimdilik.Patafix kullandık geçen sene,grafiklerimiz sürekli yere düşüyordu ve grafikleri çıkartırken de duvar boyası zarar görmüştü.

patafix de kalite kalite figen hocam.Ancak en iyisi bile dediğiniz gibi uzun ömürlü olmuyor aniden düşüyor.Pano işi en garanti yöntem:)

Hayriye öğretmenim,biz de bu yıl duvarlarınımızı yeni boyattık ve duvarlara herhangi bir şey yapıştırmamızı istemiyor müdürümüz;büyük ebatlarda üç pano ve önceden sınıfta bulunan panolar sorunumuzu çözdü şimdilik.Patafix kullandık geçen sene,grafiklerimiz sürekli yere düşüyordu ve grafikleri çıkartırken de duvar boyası zarar görmüştü.

bizde de durum aynı..bant,patafix mahvetmiştik :) bu sene duvarları pano ile kaplamakta çare gördü müdürümüz.camları da süsleyemiyoruz,kapıları da..mevcut grafiğimi nereye yapacağımı düşünüyorum ben de..

teşekkürler arkadaşlar sonkararımız pano olacak o zamn sağolun :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri