Bir Küçücük Kelebek..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hüşa
Arkadaşlar acilen ''bir küçücük kelebek, uçtu geldi dönerek''Adlı şarkının müziği lazım.Lütfen varsa ekler misiniz?

hocam buyrun :) .

Ekli dosyalar

ben yeni üye oldum da bu siteden nasıl yararlanıyosunuz?

Neslihan hocam çok teşekkür ederim paylaştığınız için..Ama bu biraz ilahi havası vermiş şarkıya..Yanlış anlaşılmasın sakın ilahiye karşı değilim ama çocuklar için daha canlı ve çocuksu bir kelebek şarkısı istiyorum...

hoşgeldiniz "okullu"

aslında birinin tarif etmesinden çok insan karıştıra karıştıra dala çıka öğreniyor hocam.siz de bir dalış yapın ve sitenin ne kadar faydası olacağını göreceksiniz. Tabi ki sizinde paylaşımlarınızı uygun bölümde konu açarak eklenti ekle ile dosyanızı yükleyip paylaşımlarda bulunabilirsiniz. keyifli vakitler:)

Neslihan hocam çok teşekkür ederim paylaştığınız için..Ama bu biraz ilahi havası vermiş şarkıya..Yanlış anlaşılmasın sakın ilahiye karşı değilim ama çocuklar için daha canlı ve çocuksu bir kelebek şarkısı istiyorum...

rica ederim hocam :)
2 tane daha var umarım bu işinize yarar...

.
.

Ekli dosyalar

rica ederim hocam daa yok yav ilk şarkyı başkası sölyen bende..:\

bende yenı üye oldum ve öğrencıyım nasıl faydalanıyorum acaba burdan

neslihan hocam ben de arıyodum şarkıyı ben de burdan ekledim çok teşekkür ederim.......

size de teşekkürler hocam sizin sayeniz de ben de buldum şarkıyı...

neslihan hocam ben de arıyodum şarkıyı ben de burdan ekledim çok teşekkür ederim.......

rica ederim hocam ne dmek :))
istediğinz etkinlikler,şarkıları sitemizde arama yaptığnzda bulamıyorsanız konu açın biz size yardım ederiz :)

bende yenı üye oldum ve öğrencıyım nasıl faydalanıyorum acaba burdan

arkadaşım lütfen konularınızı uygun yerlere açınız veya yorum yapınız lütfen...
sitemizi biraz araştırın emin olun yardımcı olabileceğimiz başlıklarımız var ama böyle yerlere konu açarsanız yardım edemioruz..
ayben45 arkadaşımında dediği gibi biraz karıştırın sitemizi böylelikle daha iyi kavrıcaksınızdır umarım :)
hadi kolay gelsiiiin :)

bakım bakım çok severim =)

Bir Küçücük kelebek şarkısının normal halini hala bulamıyorum.Notası da olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri