Bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım' ibaresi şaretlenecekmi?

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@GÜLŞAH FİDAN
Arkadaşlar tercih formundaki 'bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım' ibaresi şaretlenecekmi? Bne ücertli öğretmenlik yapıyorum ve bu gün Meb ten bir arkadaşıma bunu neden işaretledin ataman olmaz demiş beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirm.

Arkadaşlar tercih formundaki 'bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım' ibaresi şaretlenecekmi? Bne ücertli öğretmenlik yapıyorum ve bu gün Meb ten bir arkadaşıma bunu neden işaretledin ataman olmaz demiş beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirm.

arkadaşım işaretlenmeyecek çünkü o seçenek bizim için kamu kuruluşlarında memur(öğretmen değil) olarak görev yapanlar için geçerli. Kılavuzda okudum, tam böyle yazmıyordu ama tam olarak da ne yazıyordu onu hatırlamıyorum şimdi :)

Teşekkürler yani şimdi onu işaretledik die gerçekten atama olabileckken gerçekleşmiysekmi meb teki görevlinin dediği gibi ayrıntı kısmına ücretli öğretmen olarak belirttim.

Teşekkürler yani şimdi onu işaretledik die gerçekten atama olabileckken gerçekleşmiysekmi meb teki görevlinin dediği gibi ayrıntı kısmına ücretli öğretmen olarak belirttim.

atama olmaması gibi bir durum söz konusu değildir sanmıyorum sadece gereği olmayan bir bilgi vermiş bulunmuş oluyorsun diye düşünüyorum. İnşallah yanılmıyorumdur..

Peki umarım öyledir çok teşekkür ederim :)

arkadaşlar bende işaretledim ne olacak şimdi yaa..

Arkadaşımızında açıkladığı üzere umarız bir dezavantaj oluşturmaz ki ben onaylatırken görevliye sordum bişiy olurmu diye görevli bişiy olmaz ama niye işaretledinki dedi neden böyle dedğini anlyamadım sadece çalıştığın günlerin tarihlerini belirten bir belge al okuldan onlarda hizmet puanı yerine geçiyormuş biz burda bulamayabiliriz dedi.Başka bir arkadaşımada başka bir görevli ataman olmaz demiş işaretlediği için muallak ama szöleşmeli öğretmenlerin tekrar sözleşmeli için başvuru yapma hakları olmadığı için başvuru sayfalarının açılmayacağını düşünerek bir olumsuz durum olmayacağını umuyoruz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri