Bir el altından atama daha magdurda benim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49
arkadaşlar okuldaki kadroları okul müdürleri falaln acmıyo bakanlık belli sayı verıyo ve il milli eğitimde acık olacka okulları belırlıyor. ayrıca su son sözlesmeli ek atamaları gece yarısı oldu ve hıc kımsenın tahmın bıle edemıyecegı okullar acıldı . bend ebu atamalarla geldım ve ınanın ılçe mılllı egıtım mudurum bıle sasırdı. bakanlık acmıs kadroları . herseyın hayırlısı umarım ucretlı arkadasalr sızlerde yakında bırer okullarda calsımaya baslarsınız.

Hocam ben de sözleşmeli 31 aralıkta görevlendirildim, yalnız bu ek sözleşmeli alım nerden çıktı, ne zaman oldu hocam tarih verir misiniz? Kadroluda ek alım yapıldı da sözleşmelide duymadık hiç yaa nasıl olur bu?

Arkadaşlar kusura bakmayında siz hala bu şekilde ücretli çalışmaya devam ettiğiniz sürece çoook zor... bizlerde madur oluyoruz sanki bizim ihtiyacımız yok mu ihtiyacım olduğu halde çalışmıyorum ama ne yazık sadece benim gibi 2-3 kişiyle olmuyor bu iş..iki kez madur oluyoruz siz devam ediyorsunuz bu saçmalıkları görerek birebir yaşayarak... 1-2 sene yapılacak olan fedakarlığı herkes yapmadıkça bütün bunlara boyun eğdikçe maalesef böyle devam eder herşey gözümün önünde..................çook yazık çook

Ayrıca ücretli öğr.olarak çalışan arkadaşlarım, ücretli öğretmen olarak 1 gün görev yapmıştım sadece ve o 1 gün bana rezaletin ne safhada olduğunu göstermeye yetti ve ertesi gün istifamı verdim.. Müdürüm daha ilk günden kendisine benim sınıfımın neresi olduğunu sormam üzerine aynen şu cevabı vermişti: Kızım sen çok sorun olmaya başladın bence sen ayrıl burdan demişti. Halen o kadın için beddua ediyorum, istifamı verdiğimi görünce de şunları söyledi: Neden zamanında söylemedin ona göre öğrtmn ayarlardık.. Sanki o koltuğu tapulamış da kimin gelip gideceğine kafasına göre karar veriyor 70 yaşına gelmiş halen emekli olmuyordu, okulun tüm çalışanları arkasından neler neler söylüyorlardı anlatamam içim sızladı o okulda yaa..! Ayrıca o okuldaki öğretmenlerin hiçbiri bana bir hoşgeldin, bir ihtiyacın var mı diye bile sormadılar ve çok zoruma gitmişti.. Öğretmenler olarak bizler insanlığımızı göstereceğiz ki çevremize de yansısın bu arkadaşlar yanlış mıyım? Okulda ne bir bilgilendirme, ne uyum, ne insanlık.. Eğitim yuvası böyle mi olur arkadaşlar içim sızlıyor o dilekçeyi verirken 1 günde bana alışan öğrencilerim "anne bak öğretmenimiz geldi" deyip sınıflara koşarken ben perişan oldum o anda; ancak yapacak başka şey kalmamıştı ki.. Ayrıca veliler bana çok tepki göstermişlerdi ama 1 gün önce beni velilerin önünde çocuk gibi azarlayan mağdur eden o müdüre hiçbir tepki göstermemişlerdi. Yazıklar olsun velilerimiz çok duyarsız, biz de 2 kuruş için orda ööyyle eziliyoruz Arkadaşlar bizler ücretliye hayır diyeceğiz ki ona göre ihtiyaçlar anlaşılsın, velilerimiz de bize destek verecek ki artık bu talepler karşısında yeniden ihtiyaçlar belirlenip doğru dürüst eğitim için daha iyi planlar yapılsın lütfen bunu görelim artık!!!

arkadaşlar lütfen bu konuya duyarsız kalmayalım lütfen konuyu okuyanlar görüşlerinizi yazmadan geçmeyin, civciv81 hocamın da dediği gibi bu saçmalıkları görerek birebir yaşayarak biz mağdur oluyoruz,kimsenin de umrunda değil maalesef :( mecburuz hakkımızı aramak için fedakarlık yapılacak ve bunu herkes yapmadıkça daha çook üzülürüz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri