BİngÖle atanan arkadaŞlarr burdamiiii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özlecey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@özlecey
arkadaşlar ben bingöl merkeze bağlı bi köy okuluna atandım bingöle atanan yada bingölde çalışan arkadaşlar varsa bilgi alışverişinde bulunursak memnun olurum....

arkadaşlar ben bingöl merkeze bağlı bi köy okuluna atandım bingöle atanan yada bingölde çalışan arkadaşlar varsa bilgi alışverişinde bulunursak memnun olurum....

ben de bingöl merkez köye atandım kendi memleketim zaten ama giresunda oturuyorum şu anda. çocuklarımla bereber annemlere yerleşecem bingöl merkezdeler onlar. ama benim atandığım köye öğretmen servisi yok merkeze 25 km uzaklıkta çok üzgünüm köyde kalma durumum var yani

merhaba arkadaşım. ben 1 buçuk senedir bingölün, bir ilçesinin köyünde görev yapıyorum.. bilmek öğrenmek istediğin bişey varsa sorabilirsin ??

merhaba arkadaşım. ben 1 buçuk senedir bingölün, bir ilçesinin köyünde görev yapıyorum.. bilmek öğrenmek istediğin bişey varsa sorabilirsin ??
hocam ben gökçekanat.a atandım bildiğim kadarıyla geliş gidiş yapılabiliyomuş merkezden. kızımla gelicem ve tokiden ev tutmayı düşünüyorum merkeze uzaklığı nedir tokilerin yada sizin tavsiye edebileceğiniz biyer varmı ?

merhaba arkadaşlar bende bingöl merkeze atananlardan biriyim.Fırsat bulduğum kadarıyla araştırdım ve bingölde çalışmış bir çok kişinin de fikrini aldım.Hepsi de memnun kalırsınız dediler,güzel bir yermiş.Bende oğlum ve kayınvalidemi götürmeyi düşünüyorum.Hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah.Hepinizi tebrik eder başarılar dilerim.

hocam ben gökçekanat.a atandım bildiğim kadarıyla geliş gidiş yapılabiliyomuş merkezden. kızımla gelicem ve tokiden ev tutmayı düşünüyorum merkeze uzaklığı nedir tokilerin yada sizin tavsiye edebileceğiniz biyer varmı ?

hocam köyü duymadım, ben karlıovadayım, ama sizin köy 19 km gözüküyor çok rahat geliş gidiş yapabilirsiniz.

hocam köyü duymadım, ben karlıovadayım, ama sizin köy 19 km gözüküyor çok rahat geliş gidiş yapabilirsiniz.

sağolun hocam ilginiz için teşekkürler bide bingöl merkez nasıl biryer gelişmişmi

karlıovada çalışan aarkadaş acaba bana da yardımcı olabilir mi ben de karlıova kele i.ö okuluna atandım acaba ev arkadaşı bulmama yardımcı olabilirmi teşekkürler

kale iö okulu nasıl bir okul acaba bilginiz var mı

hayırlı olsun:emot0:arkadaşlar

tuğçe hocam karlıova hakkında bilginiz var mı tokiden kiralık ev bulabilir miyim.Yardımcı olursanız sevinirim .Teşekkürler...

lütfen arkadaşlar bir cevap verin hiç mi kale i.ö okulunu bilen yok mu bir ses verin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri