Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elif03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elif03
arkadaşlar ben sınavda kaydırma yapmışım malesef bu yüzden sınav sonucum çok düşük geldi. fakat anlayamadığım bir şey var o dersten aldığım başarı puanım 32.90 FF diyo oysa DD olması gerekmiyor mu? ÇÜNKİ başka bir dersten 60.90 almışım CB yerine BC VERMİŞLER. o mantıkla 32.90 olan derse de FF yerine DD vermeleri gerekmez mi???
siz de bi karşılaştırsanız aldığınız puanlar harf notuna tam karşılık mı gelmiş??
.

Ekli dosyalar

• harf-notu.jpg
    harf-notu.jpg
    51.5 KB · Görüntüleme: 3
hocam 32.99 da alsanız dd olmaz malesef:(33 ten dd başlıyor çünkü!

Genel not ortalamasının her dönemin sonunda en az 2,00 olması gerekir. Güz dönemi veya akademik yılsonunda 2.00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2.00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getirmeyen öğrenci, kayıt yenilettiği takip eden dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2.00’ye yükseltmek zorundadır. Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2.00 Genel Not Ortalaması sağlaması hâlinde ders tekrarı sona ermiş olur. Ancak, bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci bu dersi, dersin verildiği dönemde tekrar almak zorundadır.

arkadaşlar nisan sınavında hagi derslerden sorumlu olduğumuzu nerden görebiliriz 2. sınıfım

bu arada zeynep hanım çok teşekkür ederim sayenizde inkılap dersinden geçtim

hocam 32.99 da alsanız dd olmaz malesef:(33 ten dd başlıyor çünkü![/QUOT

hocam DD nin 33 den başladığını biliyorum fakat 60.90 aldığım dersten CB yerine BC vermişler bu nasıl oluyo peki hiç bişi anlamadım bu işten :( ... o yüzden diyorum 32.90 aldığım dersten de DD versinler maden bu nasıl hesap???

Hocam çan eğrisi uygulandıysa onunla ilgili bir durumdur belkide

merhabalar.genel not ortalamam 1,73.bir tane FF,bir tane CD ve DD notum var.
Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2,00 genel not ortalamasını sağlayamayan öğrenciye "Akademik Yetersizlik Uyarısı" yapıldığını belirtir. yazıyor ve ben birşey anlamadım

hocam DD nin 33 den başladığını biliyorum fakat 60.90 aldığım dersten CB yerine BC vermişler bu nasıl oluyo peki hiç bişi anlamadım bu işten :( ... o yüzden diyorum 32.90 aldığım dersten de DD versinler maden bu nasıl hesap???

60.90 aldıgınız dersten CB yerine BC vermeleri çan eğrisi uygulandıgıNI Gösteriyor sanırım . .
DD almanız için de notunuzun en az 33 olması lazım . 33 den düşük olan bir dersten geçebilmeniz imkansız .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri