Bilgisi olan varsa lütfen...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@semoos
Arkadaşlarr benim evdeki bilgisayarda anaokulu gelişim raporuna kadar giriyorum daha sonrası gelmiyor alanlar açılmıyor. İşleminiz yürütülüyor lütfen bekleyinizdıyor saatlerce beklıorum açılmıyor.Yoğundur die farklı saatlerdede denedim yine aynı. bir bilgisi olan varsa lütfen söylesin?????

bilgisayarda sorun olabilir başka bilgisayardan denersen olur sanırım

ben internete google chrome ile giriyodum ama e-okul kabul etmiyo o sistemi. internet explorer ile e-okula rahatlıkla girilebiliyo.okulda soruzsuz girip de ewde giremeyince çözdüm olayı.

internet explorerden açılıyor.ben mozilla firefoxtan bağlanmıştım internete bendede aynen dediğin gibi açılmamıştı.explorer yoksa internetten yükleyin ve çalıştırın yapamazsanız anlayan birini çağırın hemen halleder.

evet expolerı ıstıyor ılla expoler dıyo baska bısey demıo

çokk sağolunn arkadaşlarr harikasınızz:)) okulda doldurmaya başlamıştım artık ama olmuyorr çok zaman alıyorr... tekrar çokk saolunn...

Ya valla tekrar teşekkür edecemm çok minnetarımm size:)) aynen expolerden olduu valla... Ayy nasıı sinir oldumm çözemedim işi müdürde anlam veremedi deli oldum ya innaılmaz yük kalktı üstümdenn ohhhhhhh allah muradınızı versinn inşlhhhhhhh....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri