Bilgi yarışması mantıklımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rabiş
arkadaşlar anasınıfı ögrencileri aarsında bilgi kültür yarışması diye birşey ne kadar dogru sizce yada mantıklı. yorumlarınızı bekliyorum.

bilgi değil de beceri yarışmaları yapılabilir.anasınıfları arasında..ama ben çok da doğru bulmuyorum..çünkü bazı çocukları özgüveni gelişiyor ama bazılarıı da başarısızlığa uğramanın vermiş olduğu bir hayal kırıklığı yaşayacaktır..

bend ehiç dogru bulmuyorum

güzel bir soru şimdi hem iyi de olabilir hem kötü de olabilir yarış halinde oldukları zaman çocuklar bir amaç için birşeyleri yapmayı öğreniyorlar yapa bilenler için tabiki çok iyi . diğer yandan yapamayan çocuklar için ise üzücü bir durum her iki grubu da dengeleyecek bir fikir ile yarışma yapıla bilinir bence .

Bence çok güzel birşey.. Sık sık başvuruyorum buna. Tabi başarısız olanlarında gönlünü bir şekilde almak, içindeki şevki kaybetmemek gerekir. Bunun için çok ince bir çizgi var. O çizgiyi göremeyenler bu yola hiç başvurmasın derim.
Yoksa becerisi-bilgisi düşük olan çocuğun kendine güvenini hepten kaybedebilirsiniz. Dediğim gibi eğer uygulayabilirseniz hakkaniyetle bence başarılı olursunuz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri