İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SERBEST KÜRSÜ

bilgi verirmisiniz ?

İlk mesaj
ben şu anda aöf okul öncesi okuyorum.1.sınıfım. seneye ygs ye girip aynı anda örgünden 2 yıllık falan başka bi bölüm okuyabilirmiyim?lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Okuduğumuz bölüm kontenjanlı oldugu için aynı anda başka bir bölüm okumaya hakkımız yok sanırım .
daha önce okuyanı da duymadım hiç .
çok teşekkür ederim bilgi için. ama bölümün önü kapandı gibi ben mezun olana kadar ne olucağı belli değil 🙁 açıkçası gelecekle ilgili iş kaygısı yaşıyorum.
melek a. şunu yazdı:
çok teşekkür ederim bilgi için. ama bölümün önü kapandı gibi ben mezun olana kadar ne olucağı belli değil 🙁 açıkçası gelecekle ilgili iş kaygısı yaşıyorum.
🙁 hepimiz kaygılıyız ne yazıkki 🙁 Allah sonumuzu hayır etsin .
melek a. şunu yazdı:
ben şu anda aöf okul öncesi okuyorum.1.sınıfım. seneye ygs ye girip aynı anda örgünden 2 yıllık falan başka bi bölüm okuyabilirmiyim?lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Zeynep hocama katılıyorum bölümümüz kontenjanlı olduğu için başka bir üniversitede örgün okuyamıyoruz.
Zeynep KIYCAK şunu yazdı:
🙁 hepimiz kaygılıyız ne yazıkki 🙁 Allah sonumuzu hayır etsin .
Amin.
bende öyle duymuştum da yinede doğru mu diye sormak istedim cevaplarınız için teşekkrler.
melek a. şunu yazdı:
bende öyle duymuştum da yinede doğru mu diye sormak istedim cevaplarınız için teşekkrler.
Rica ederim 🙂

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.