serdilan İlk mesaj 7 Ocak 2012 Arkadaşlar katkı kredisini, geri dönüşümlü olarak ilerde geri veriyor muyuz??
serkanalpertosun 7 Ocak 2012 serdilan şunu yazdı:Arkadaşlar katkı kredisini, geri dönüşümlü olarak ilerde geri veriyor muyuz?? evet verıyoruz.. Mezun olduktan bir müddet sonra
serdilan 7 Ocak 2012 peki hocam benim burs sonuç belgemde: TAHSİSDE BURS KAZANDINIZ ..diyor..hemen altında da TAHSİSDE KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ..diyor..ben bundan bişiy anlamadım..
Neslihan KOÇ 7 Ocak 2012 açıköğretimliler kredi alabiliyor muydu yahu allah allah ilk defa duyuyorum serdilan 😀
Pınar BOLAT 7 Ocak 2012 burs kazanmışsın yani geri ödemesiz serdilan.Ancak katkı kredisini mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlicaksın...
Neslihan KOÇ 7 Ocak 2012 serdilan şunu yazdı:Neslihan hocam özel durumu olanlar alabiliyor..bunu duymuş muydunuz🙂 gerçekten duymamıştım öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler 😉
serdilan 7 Ocak 2012 Neslihan KOÇ şunu yazdı:gerçekten duymamıştım öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler 😉 rica ederim hocam🙂her zaman..
serkanalpertosun 7 Ocak 2012 pnr0101 şunu yazdı:burs kazanmışsın yani geri ödemesiz serdilan.ancak katkı kredisini mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlicaksın... aynen 🙂)