BEP planı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan trkn44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
benimde sınıfımda konuşma bozukluğu olan öğrencim var ve napacağımı tam olarak bilmiyorum eimde hiç döküman yok daha önce karşılaşmadığım için yardıma ihtiyacım var eğer plan örneği varsa elinizde önderirseniz sevinirim .şimdiden teşekkürler.......

Bepler sil baştan arkadaşlar yakında yenilerini ekleyeceğim.

!!!!.....DİKAT....!!!!!
......ACİL.......
MERHABA AÇIK LİSE OKUL ÖNCESİ SON SINIF OKUYORUM.
İZMİR ÖZEL Bİ KOLEJDE STAJERİM.
ÖZEL OLARAK İLGİLENDİĞİM ÜSTÜN ZEKAYA SAHİP BİR ÖĞRENCİM VAR. HERŞEYİ ÇOK ÇABUCAK ÖĞRENDİĞİ İÇİN GRUPTA UYUM ZORLUĞU ÇEKİYOR. BİR GÜNDE SATRANÇ ÖĞRETTİM. ÖZEL EĞİTİME GİTMESİ GEREKİYOR AMA AİLESİ KABUL ETMİYOR. BU YÜZDEN HOCALARIM ÇOCUĞU BANA TESLİM ETTİLER. GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA ÇOCUĞUN SEVGİYE İHTİYACI VAR.
1 GÜNDE SATRANÇ ÖĞRETTİM. AMA BEN BU ÖĞRENCİME İYİ BİR EĞİTİM VERMEK İSTİYORUM. BEN ONUN İÇİN NASIL BİR PLAN HAZIRLAMAM LAZIM. LÜTFEN YARDIM EDİN.... SAĞOLUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE....:474cu::emot54::474cu::emot54:

Lila Okul BEP Yazılımı Çıktı !!

Aylardır Sürdürdüğümüz Çalışmalarımız bitti.Devlet Okulları da artık çok kolay BEP ve BÖP Yapabilecek…

Bireysel Gelişim Raporu, Kaba değerlendirme Formu, Bep Eğitim Planı ve
Böp Değerlendirme Programları ile BEP işlemlerinizi çok kolay yapabilir;

Modüllerde bulunan tüm amaçlar ve alt basamaklarıyla birlikte otomasyon programımızı
rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kurumunuzda kullandığınız Pekiştireç Formu, Acil durum başvuru formu vb çıktıları alabilirsiniz.

Demo için 0554 831 05 10 - 11 - 12 veya 0212 356 32 16 - 0212 272 33 98 Nolu Telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

teşekkürler emeğinize sağlık.

Lila Okul BEP Yazılımı Çıktı !!

Aylardır Sürdürdüğümüz Çalışmalarımız bitti.Devlet Okulları da artık çok kolay BEP ve BÖP Yapabilecek…

Bireysel Gelişim Raporu, Kaba değerlendirme Formu, Bep Eğitim Planı ve
Böp Değerlendirme Programları ile BEP işlemlerinizi çok kolay yapabilir;

Modüllerde bulunan tüm amaçlar ve alt basamaklarıyla birlikte otomasyon programımızı
rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kurumunuzda kullandığınız Pekiştireç Formu, Acil durum başvuru formu vb çıktıları alabilirsiniz.

Demo için 0554 831 05 10 - 11 - 12 veya 0212 356 32 16 - 0212 272 33 98 Nolu Telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

bu emek karşılığında ki talebiniz nedir peki ?

Rukiye Hanım Merhaba

öğrenci sınırı olmadan eğitim dahil 350 TL ye kullanabilirsiniz. yüzlerce kurum kullanmakta. www.lilabepplani.com veya www.lilayazilim.com dan referanslara bakabilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri