Benimle dans eder misin? jenerik müziği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04

su2

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@su2
gösteride bu şarkıyı kullanmak istiyorum ama bulamıyorum bilen arkadaşlar varmı

ARKADAŞLAR O KADAR ÇOK YARIŞMA OLUNCA KARIŞTIRDIM benimle dans eder misin de de çalınan hareketli bir müzik vardı jenerik müziği olmayabilir oldukça hareketli reklamdada kullanılmıştı aynı müzik ismini bilen varmı

TeŞekkÜr Ederİm Tuba

başlık içinde teşekkür ediyorum Bu işlere ilgisi olan öğrenci arkadaşıma ilettim.Üniversitede sınıf arkadaşlarından belki biri biliyordur bulunca paylaşıcağım
umarım bulabiliriz

arkadaşlar ben çok aradım fakat bulamadımm...çok zor..yokk

bu müziği girdiğim bir mağazada duydum o an aklıma gelmedi kullanmak.sonra gösteri için değişik olabileceğini düşündüm. gidip sorsam diyorum ama neyi aradığımı unuttum melodiyi çıkartamıyorum.sık sık o mağazaya gideyim belki denk gelir sorarım

Yesilim ve su2 ikiside çok güzel teşekkür ederim paylaşımlarınız için:)
Su2 ne yaptıracağınızı bilmiyorum ama şarkı iyi kullanışlı bence:)

evet başı güzel ama araları düşündürdü beni.Aslında çok hızlı şarkılarda çocuklar hareketleri yapamıyorlar bu yüzden aralarının yavaş olması iyi belkide.Bu sene bir çocuk şarkılarından birde böyle güncel şarkılardan birşey yaptırmak istiyorum.Bir aksesuar bulmalıyım tef davul şemşiye gibi.Bu konuda fikri olanların yardımlarını bekliyorum.

teşekkürler harika

rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın

teşekkürler

Bende TeŞekkÜr Edrİm ArkadaŞim

vaaaaala çk tşrlr arkadaşım ama kısa dinlediğim kadaryla uzun değil neden bukadar kısa anlayamadm.çk teşkr

Süpersinn!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri