İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ŞARKI İSTEKLERİ

Benimle dans eder misin? jenerik müziği

İlk mesaj
gösteride bu şarkıyı kullanmak istiyorum ama bulamıyorum bilen arkadaşlar varmı
ARKADAŞLAR O KADAR ÇOK YARIŞMA OLUNCA KARIŞTIRDIM benimle dans eder misin de de çalınan hareketli bir müzik vardı jenerik müziği olmayabilir oldukça hareketli reklamdada kullanılmıştı aynı müzik ismini bilen varmı
TeŞekkÜr Ederİm Tuba
başlık içinde teşekkür ediyorum Bu işlere ilgisi olan öğrenci arkadaşıma ilettim.Üniversitede sınıf arkadaşlarından belki biri biliyordur bulunca paylaşıcağım
umarım bulabiliriz
arkadaşlar ben çok aradım fakat bulamadımm...çok zor..yokk
bu müziği girdiğim bir mağazada duydum o an aklıma gelmedi kullanmak.sonra gösteri için değişik olabileceğini düşündüm. gidip sorsam diyorum ama neyi aradığımı unuttum melodiyi çıkartamıyorum.sık sık o mağazaya gideyim belki denk gelir sorarım
Yesilim ve su2 ikiside çok güzel teşekkür ederim paylaşımlarınız için🙂
Su2 ne yaptıracağınızı bilmiyorum ama şarkı iyi kullanışlı bence🙂
evet başı güzel ama araları düşündürdü beni.Aslında çok hızlı şarkılarda çocuklar hareketleri yapamıyorlar bu yüzden aralarının yavaş olması iyi belkide.Bu sene bir çocuk şarkılarından birde böyle güncel şarkılardan birşey yaptırmak istiyorum.Bir aksesuar bulmalıyım tef davul şemşiye gibi.Bu konuda fikri olanların yardımlarını bekliyorum.
rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın
Bende TeŞekkÜr Edrİm ArkadaŞim
vaaaaala çk tşrlr arkadaşım ama kısa dinlediğim kadaryla uzun değil neden bukadar kısa anlayamadm.çk teşkr

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.