Benı duyan varmı?Lütfen yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgbzn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tgbzn
bu sene bır anaokulunda vekıl mudurluk yapacagım.aday öğretmenım okul bu sene yenı acıldı ve ben nerden baslayacagımı bılmıyorum.desımal dosya anahtarı hakkında ve nerden işe baslayacagım hakkında yardımcı olabılecek arkadasıma simdiden tesekkurlerımı iletıyorum.

keşke yarımcı olabilsem ama yöneticilerimizden aslıhan hocama özelden mesaj atarsan yardımcı olabilir bu konuda onun daha çok bilgisi var

Merhaba, size ekte desimal dosya anahtarını gönderiyorum dosya bu ana nolarda ve alt başlıklarda olacak şekilde hazırlayacaksınız.

Ekli dosyalar

aslıhan yine imda da yetiştin arkadaşımız adına ben teşekkür edeyim :) ellerine sağlık

Nıhal hocam ve Aslı hocam ıkınızede ılgılendıgınız için tesekkur ederım.Aslı hocam sızınle msn de gorusme imkanımız varmı?

Ayrıca benım 5 yasında oğlum var onunla ilgilemdıgım için mesajlarınızı ancak aldım.tesekkurumun gec kaldıgı için beni mazur gorun...

slm bende bu yıl kurucu müdür olarak görevlendirildim ama anaokulları hakkında bilgim çok sınırlı ilk işim bi yemek listesi hazırlayıp tahmini bütceyi ayarlamak olcak.ayrıca kayıtlar da var. ama nasıl yapacağıma dair fikrim çok az.yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri