Bende Istanbul Alibeyköydeyim:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samelif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@samelif
Güzel Ve Yararli Bilgi Alişverişveri Dileğiyle

Hoşbulduk Hep Burdayim Zaten:)

Hoş Geldiniz.. Başarilar

doğru yerde paylaşımlarda güzel olur :))
nice forumlu günlere...

'turanemine ' arkadaşım bu sene senin başka bir bölüm de kpss yi kazandığını okumuştum.hayırlı olsun bu konuda sana birkaç soru sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim.

canım sanırım yanlış anlamışsın ben 8 yıldır öğretmenim...
tabi ki sorabilirsin yardım edebilirsem ne mutlu :)

o zaman başka msj ile karıştırdım:) öğrenmek istediğim şuydu ben aöf 4.sınıftayım bu sene kadroya geçmeyi çok istiyorum dersaneye gidip hazırlanmak benim için bir rüya evliyim ve 2 yaşında oğlum var ve dersaneler çok pahalı bütün bunlar birleşince kadro imkansız görünüyo bana. kpssye nasıl hazırlanım evde bu konuda yardım almak istiyordum yine de çok teşekkürler..

öncelikle oğlunu allah bağışlasın sağlıklı uzun bir ömrü olur inşaallah...
kpss gerçekten zor bir sınav ama bizim bölüm avantajlı
eğitim bilimlerri kısmı alanımıza yatkın. eğit. bil. ile ilgili sıkı çalışman kazanmanı artırır. çok güzel çalışma ve test kitapları var.. tasarı ve güvenderin kitapları güzel
türkçe genellikle yorum oluyor, tarih bilgi içeriyor ve ciddi çalışma ister. canım ya zor olacak ama çalışmadan kazanılacak bir sınav değil. 2 yaşındaki erkek çocukla zorlanabilirsin..
gerçekten istiyorsan al kitap ve testleri besmele çek ve çalışmaya başla allah yardımcın olur merak etme sen :)

sağol arkadaşım gy ve gk çok ii eğitim bil 100 net yapmam lazım kitaplarımı aldım çalışmaya başladım inş. bir hayalim daha gerçek olur tabi dua etMeyede şimdiden başladım cevapların ve samimiyetin için çok teşekkürler ALLHA em ol :)

keşke daaha fazla yardımım olabilseydi emin ol dua edeceğim senin için :)

sağol canım benim:) ne diyim allah dualarımızı kabul eder inş.allah duaları kabul edendir...

amin inşaallah :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri