Ben de geldim!....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moonlight592
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@moonlight592
slm arkadaşlar...benim  de haberim yoktu bu siteden...ta ki çalıştığım anaokulundaki öğretmen söyleyene kadar...çiğdem,tanıyanınız vardır belki 2006 mezunu...iyi ki de söylemiş...burda tanıdıkları görmek güzel bir duygu..hamide ve ayşe var şimdilik bizden..bi de ben üç..umarım gerisi gelir..hoşçakalın...kendinize ii bakın olur mu?....:thumbsup:

hoşgeldin aramızaa:) akşam görüşmek üzere bay:):)

mrb arkadaşlar... artık bende üyeyim:))
bende aynur sayesinde üye oldum.
biliyordum ama unutmuştum.. bak aynur şimdi de 4 kişi olduk...

hoşgeldin aramıza ayla cım artık sen de bi forumlusun...yaşasın.. :36_7_8:...diğer arkadaşları da bekleriz...altmış kişilik sınıftan diğer arkadaşlar da gelsin, olur mu?

:36_13_3:bende yeniim burdaaa 2. sınıftaımm

arkadaşlar bende 2006 mezunuyum sizleri görmek çok hoş beni tanımazsınız ama tanışabiliriz

müge sanırım seni tanıyorum hoşgeldin:D aylacım senide gözüm ıssırıyor biyerden ama bilemiyorum:D şaka şaka hoşgeldin aramızaa.

ayla ve aynur bizim tertipler hoşgeldiniz.geç gördüm ama neyse.bu çiğdemle benim ortak yani ayçi.müge ve duygu hoşgeldiniz:)

hoşgeldiniz...

slm arkadaşlar bende daha yeni gördüm çü lülerin böle bi bölümü olduğunu bende katıldım aranıza 3 sınıfım bu arada :)))

Aynur Ve Ayla Cadilari Sİz BayaĞidir UyuyormuŞsunuz Canim:) Msn De YaziŞacaĞiniza Yararli Bİr Şeyler YapmiŞsiniz. Aferİn Sİze Aferİn:)))))

arkadaşlar hepinize selam.ben de çukurova 2006 yılı mezunuyum.duygucuğum bak ben de üye oldum öptüm canım

herkese mrß..2008 öss ile cukurovadayım bende..Bak aylacıgım bak aysecigim niah diye sacmaliimmi simdi?..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri