Ben daha okuyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deryaay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deryaay
şuan okuyorum lise düzde okurken meslege geçiş yaptım 3 yılım bir yılım daha var mithat paşa kız meslekteyim bu yıl cok daha yogun program dersimiz var 364 saatlik hocalar bize yapın diyolar ama örnek göstermiyolar yaratıcılıgımız gelişsin diyeymiş ama burda yaptıgınz butun etkinliklerikendimize örnek olarak alıyoruz ve kendimizde bişeyler katıp yapıyoruz burda bilgilerini paylaşan herkese teşekür ederim benim gibi bu meslekte ögretmen olmakl isteyen arkadaşlara cok yardımcı oluyorsunuz :36_7_8::36_7_8:

hoşgeldin canım bu siteye üye olmakla çok şanslısın işine yaracak şeyler olduğuna eminim

mrb. canım bende 4. sınıf ögrencisiyimm yani senin gibi okuyorumm...

mrb bende çocuk gel. lise3 sınıf ögrencisiyim bir sorum olcak anasınıfı ögretmenligi üniversiyete kaç puanla alınıyor

bu sene ozellıkle puanlar cok yukseldı okul oncesi öğretmenliği 360a kadar yukseldı 320lerdede vardr ama cogunlukla 330-360 arası yenı yenı onemı anlasılmaya basladgı ıcın talep de yenı yenı artmaya basladı tabı ama sen meslek lısesın bıraz daha sanslısın guzel calsrsan rahatlıkla kazanabılrsn umarım dıledgn olur sana basarılar dılyrm...

çok teşekkür ederim verdigin bilgiler için

bende Halide Nusret Kız Meslek Lisesinde okuyorum 3. sınıftayım bölümümü seviyorum dolgu oyuncak yapmak çok hoşuma gidiyo bu sitenn bana çok yardımı oluyo teşekkür ederim Kayseri / TALAS VE EMEĞİ GEÇEN ÖZLEM VE GÜLAY HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

bbennde 3 sınıfım bölümüme aşşıııgımmmmmm:):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri