M meltemeksi Puanları 0 Solutions 0 Katılım 15 Nis 2007 Mesajlar 23 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 @meltemeksi 28 Nis 2007 #1 ben bir kücük filim sarkısını bilen vamı? yollarsanız sevinirim.:36_3_12:
P pape Puanları 0 Solutions 0 Katılım 30 Nis 2007 Mesajlar 6 Tepki Skoru 0 Puanları 0 @pape 1 May 2007 #2 ben bir küçük filim büyüyecek miyim burnum minik bir hortum su bulur muyum? bir gün arı konsa küçük kuyruğuma kaçmak kolay değil bu kısa boyumla arı benim adım bütün gün uçarım minik fili bılup üstüne konarım fil benden korkmasa benimle oynasa gezer eğlenirdik bu güzel ormanda!!!!!!!!!!!!!!! çok güzel bir şarkı söylerken uygun beden hareketleri eklendiğinde çocuklar çok beğeniyolar ve eğleniyolar iyi eğlenceler
ben bir küçük filim büyüyecek miyim burnum minik bir hortum su bulur muyum? bir gün arı konsa küçük kuyruğuma kaçmak kolay değil bu kısa boyumla arı benim adım bütün gün uçarım minik fili bılup üstüne konarım fil benden korkmasa benimle oynasa gezer eğlenirdik bu güzel ormanda!!!!!!!!!!!!!!! çok güzel bir şarkı söylerken uygun beden hareketleri eklendiğinde çocuklar çok beğeniyolar ve eğleniyolar iyi eğlenceler
M meltemeksi Puanları 0 Solutions 0 Katılım 15 Nis 2007 Mesajlar 23 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 @meltemeksi 5 May 2007 #3 paylasımın için cok tesekkur ederim bana cok buyuk bir iyilik yapmıs oldun.tekrar tesekkurler.
H hdsirine Puanları 0 Solutions 0 Katılım 30 Tem 2007 Mesajlar 1,841 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 44 @hdsirine 31 Eki 2008 #4 çok teşekkürler