Ben bir arıyım şarkısının müziği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ecir
arkadaşlar ben bir ineğim ot yerim süt veririm sütümü için yani büyümeyi seçin diye başlayan şarkının sözlerini bu güzel paylaşım sitemizden buldum ama melodisini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim MUTLU KALIN

öğretmenim bende öğrencimden duydum ilk kez
bir programda duymuş. o programın adını öğrenip yazarım inşallah çok hoş bi şarkı

arkadaşlar tarçın ve arkadaşları adlı programda sürekli çıkıyor yumurcak tv ve samanyolu tv den takip edebilirsiniz gerçekten çocuklar çok seviyor

cevapladığınız için teşekkür teşekkür ederim programlar inşallah benim evde olduğum saatlerdedir...iyi çalışmalar

arkadaşlar ben sitede sözlerini bulamadım :(

ben bir arıyım çiçek çiçek dolaşırım bal yaparın balımı yiyin yani büyümeniz için,ben bir ineğim ,ben bir ineğim taze otlar yerim sütümü için yani büyümeniz için,ben bir tavuğum ,ben bir tavuğum yem yerim yumurta veririm ,yumurtamı yiyin yani büyümeniz için.Süt,bal ,yumurta her gün yerim mutlaka(2)

önemli değil

ben bir ineğim ot yerim saman yerim süt veririrm sütümü için yani büyümeyi seçin ben bir arıyım ben bir arıyım çiçek çiçek dolaşırım bal yaparım balımı yeyin yani büyümeyi seçin ben bir tavuğum ben bir tavuğum ot yerim buğday yerim yumurta veririm yumurtayı yiyin yni büyümeyi seçin

arkadaşım inşallah işine yarar

you tube ben bir arıyım yada tarçın ve arkadaşları yazarsanız da bula bilirsinizzzzzzzzz

teşekkürler

arkadaşlar benim öğrencilerim bu şarkıyı çok seviyorlar ve yıl sonunda gösterimde kullanmak istiyorum fakat şarkıyı indiremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar ben bu şarkıyı yıl sonu gösterimde kullanmak istiyorum fakat elimde videosu var bana şarkı mp3 olarak lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bu şarkının notalarını nasıl bulabilirim ya da bilen var mı yardımcı olursanız sevinirimm ...

arkadaşlar bu şarkının notalarını nasıl bulabilirim ya da bilen var mı yardımcı olursanız sevinirimm ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri