Belkide hayallerimin suya düştüğü an

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sakca
arkadaşlar kadro için kaç puanla hangi okulları seçtiğinizi yazar mısınız?En azından okullarla ilgi fikir sahibi olalım

ben 79.386 puanla amasya tokat sivas trabzon ordu giresun bartın kastamonu burdur niğde yozgat ve erzurumu yazdım.çok fazla yer seçmedim kadro için bu son şansım diye düşünüyorum.

Puanım 78.556 Aksarayda bulunduğum okula kadro istedim.Başka tercih yapmadım.Umarım gelir

umarım hepimiz için hayırlısı olur bende tercihleri yaptım ama inş 21. tercihe kalmam inş hayırlısı olur hepimiz için

79.557 ile balıkesirdeki tüm okullar, kocaeliyi , bursa bütün okulları, çanakkale ve sakarya yazdım kendi okulumu da tercih ettim hadi hayırlısı

umarım istediğiniz yerlere atanırsınız arkadaşlar...

teşeekkür ederim buğdaytanesi artık beklemekten ve iyi dileklerde bulunmaktan başka yapacak bir şeyimiz kalmadı.Yanlış hatırlamıyorsam aveadan atama sonuçlarını öğrenebiliyorduk tc kimlik nomuzu ve atama yazıp 5757 ye gönderiyorduk diye hatırlıyorum

pazartesi günü hiç gelmeyecekmiş gibi :) hayırlısı olsun hepimiz için

bende 80.412 puanla samsun,fatsa ve kendi okulumu yazdım.. samsun yazan oldu mu arkadaşlar sizce yerleşirmiyim samsuna..

arkadaşlar kendi okulu yazanlar sizlerin önüğnde kaç kiş var sözleşmeli o ilde eğer ilk sıralardaysanız muhtemelen sizin o il olacaktır. yarın olsun artık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri