Beklettik Özür Dileriz Sitemiz Tekrar Yayında

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
5 Günlük aradan sonra tekrar döndük.Gecikme için özür dileriz.Bu süre zarfında sabrınız için teşekkür ederiz.

hayırlı olsun .. güzel paylaşımlara devam etmek dileğiyle..

Benimiçin bu site vazgeçilmez oldu.Tekrar açılması beni şu an çok mutlu etti teşekkürler.

biz birbrmze bağmlılk yapıyrz galiba,tandğm herks aynı durumda..ben herksi çok özledmmm..(((;

5 Günlük aradan sonra tekrar döndük.Gecikme için özür dileriz.Bu süre zarfında sabrınız için teşekkür ederiz.

hocam siteniz her yonden bize cok yararli fakat bu bekletmeler olacagi zaman uyelerinize mail atmanizi rica ediyorum sizlerden cunku oyle bagimlisi olduk ki sitenizin siteye hergun girmeden edemez olduk.neden siteye ulasamaiyoruz ve tahmini siteye ne kadar ulasamayacagiz bilmek istiyoruz tesekkurler

özlemiştik:) hoş geldi sitemiz..

hocam siteniz her yonden bize cok yararli fakat bu bekletmeler olacagi zaman uyelerinize mail atmanizi rica ediyorum sizlerden cunku oyle bagimlisi olduk ki sitenizin siteye hergun girmeden edemez olduk.neden siteye ulasamaiyoruz ve tahmini siteye ne kadar ulasamayacagiz bilmek istiyoruz tesekkurler
İlginize tesekkürlerrr sunucu ile ilgili sorunlar oldu kısa bir süree,Selçuk hocamız ilgilendi, tekrar normale döndük arkadaslar buradayız yineee :))))))

şükür kavuşturanaaaaaa ............... gerçekten çok özledik ....

Bende çok gerilmiştim tedirgin olmuştum alışkanlık yapmış bu site şükür kavuşturana.

Hadi geçmiş olsun..

zorda olsa geçti galiba öğremenm (((; herkes ve hepimz parmaklarmzn ucuna yeniden hoşgeldkkkk (((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri