BegÜmÜn ÇİÇcek bahÇesİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yıldız07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:58
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yıldız07
BEGÜMÜN ÇİÇCEK BAHÇESİ
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]Begüm çicekleri çok severmiş.Aileside Begümün çiçcekleri çok sevdiğini bildikleri için Begüm için bahcenin ufak bir bölümünü onun çiçcek yetiştirmesi için ona ayırmışlar .Begümde kendisine ayrılan bu bölümü annesi ve babası ile çicek dikebileceği şekilde düzenlemişler.ilk önce babası Begüme 2 tane gül fidanı almış.Babası eve geldiğinde elinde gül fidanlarını gören Begüm çok sevinmiş.Sevinçle;[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Babacım bana hangi çiçeği aldın?demiş.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Sana 2 tane kırmızı gül fidanı aldım. demiş.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Peki babacım ben bunları nasıl beslicem?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Kızım eğer güllerini hergün güzel su verirsen,onların etrafında çıkan küçük çotları temizlersen büyür ve çok güzel çicekler olur.demiş[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Tamam babacım demiş.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]Aradan aylar geçmiş,fakat Begümün gülü hala açmamış.Begüm de çok üzülmüş ve babası işten gelince yanına gelerek [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Baba benim güllerim hala niye açmadı?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Sen güllerini nasıl besledin anlat bakalım.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-ilk önce su verdim .onun yanında çıkan otları ilk önce temizledim ama sonra temizledim[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Neden ?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-ya otlarla daha güzel görünüyolardı.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-İyi ama sana göre güzel görünebilir ama o otlar güllerini rahatsız eder.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-nasıl?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Senin verdiğin suları otlar içiyolar ve güllerinin beslenmesine engeler olur.o yüzden bundan sonra güllerinin yanında çıkan otları temizle tamam mı?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Tamam baba[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]Arada 1 ay kadar zaman geçmiş Begüm bir bakmış ki gülleri yavaş yavaş tomurcuklanmaya başlamış.Çok sevinmiş.hemen annesinin yanına gitmiş.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Annecim!yasasın güllerim açmaya basladı.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-aferrim benim kızıma babanın dediği gibi otları temizledin mi?[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-evet annecim.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Aferim benim kızıma bak göreceksin daha da büyüyecekler ve açacaklar.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]-Yaşasın yaşasın güllerim açacak .[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif, sans-serif]Aradan yine bir süre gecmiş Begüm birde bakmış ki güllerinden biri açmış .Begüm çok sevinmiş.Hemen annesi ile babasının yanına gitmiş ve onları öpmüş ve onlara bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ettmiş .Begüm yaşı ilerledikçe çiçekleride artmış ve kocaman gül bahcesi olmuş.[/FONT]

kusura bakmayın yeni üye olduğum için nereye açmam gerktiğini bilmiodum özür dilerim ama bu kadar kaba bi şekilde uyarmasanızda biz anlarız

şey afedersiniz ama bnm konum nereye taşındı

teşekkürler paylaşım için

Teşekkürler paylaşım için...:36_3_12:

çok teşşekür ederim ama sizce bu hikaye 4-5 yaşçocuğuna uygun olmuşmu ben bunu tepegözde resimlerle anlatıcamda

teşşekür ederim yardımlarınız için

bende kaba davrandıysam özür dilerim tşkler

paylaşım için teşekkürler

ya resimlemesini yapıcam onu da yardımcı olurmusunuz biliorum çok şey istiyorum ama bi türlü bulamadım

teşekür ederim yardımcı olduğunuz için

teşekkürler :))

Çok teşekkürler paylaşımınız için.

çok güzel kız h ikayen

teşekkürler...

ben tşk ederim beğendinize sevindim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri