Bebeklerde gaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemrecim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cemrecim
merhaba benim 1.5 aylık bir bebeğim var ve gaz sorunu yaşıyoruz.acaba rahatlatması için neler yapabilirim.

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun
gaz problemi hemen hemen tüm bebeklerin yaşadığı bir problemdir. bunun giderilmesi için rahatlatıcı masajlar ( sırtını sıvazlamak vb)ın faydası vardır.
ayrıca nane cayı ılık az sekerli veya rezene cayının da faydası vardır eğer hala çözüm bulamadıysanız tıbbi olarak bir kaç çeşit damla var ancak muayene etmeden herhangi bibirini öneremem. Ayrıca annenin de acı ve baharatlardan uzak durması bol su içmesi ve bebeği sık sık emzirmesi faydalıdır.
saygılarımal

saygılarımla

teşekkürler önerileriniz için Erkan bey

merhaba benim de 3 aylık bir oğlum var bizde çok gaz sorunu yaşadık şu an azaldı fakat hala devam ediyor.bana çok emzirmenin gaz yaptığını söylediler bende 2-3 saatte bir emziriyorum bu doğrumu yoksa istediği zaman emzirmelimiyim.şimdiden teşekkür ederim

bende çok oluyorum galiba ama birşey daha sormak istiyorum oğlum çok sık ellerini emiyor hatta iki elini birden ağzına alıyor bu acıktığının işareti mi yoksa başka nedeni olabilirmi bu arada emzik biberon gibi şeyler de vermedik ne istiyor olabilir sizce.teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri