Bebek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deria83
Bazen çocuklara taklit yapıyorum..garip sesler çıkarıyorum:D geçenlerde bi çocuğum koptu gülmekten bayılacak ama:D En sonunda kendine geldi ve sordum neden güldün diye...O da bana : ÖĞRETMENİM SEN BEBEK MİSİN? dedi:D o günden sonra artık benim adım bebek:D :11:

Öyle canım:D Çok eğleniyoruz valla:D

:D:D:D:D:D yorum yokk..:D:D kısaca koptuuumm

Canım Bazen kopmak güzel geçenlerde ben zor toparladım kendimi derya bebeksin haaaaa.....

Ya çok gülünce de dağılıyolar ama napim:D toparlıyoruz artık bi şekilde:)

bu çocuklar alem valla

Geçen gün kapıda çocukları karsılıyorum.Bu sırada Aysegül isimli öğrencimiz, arkadasının babası ile karsılastı.Ve velimizin göbeğine vurarak aa ne kadar kocaman bir göbek dedi.İ;)) Velimiz neye ugradığını şaşırdı.Tebessüm ederek okuldan uzaklastı.

bizimkiler de öyle :) ben onların taklidini yapınca çok şaşırıyorlar... kakaolu süt içiyorum diye aaa öğretmen çocuk gibi süt içiyor demişlerdi :D

:):) üğretmenim sen bebek misin....çok şeker ya.

enerji tasarrufu ile ilgili olarak evde ne gibi uygulamalar yaptıklarını aileleri ile birlikte belirleyip uygulayıp bir kağıda notlar şeklinde yazıp göndermelerini istedim.Bir çocuğun annesi o gün televizyonu kapatıp tasarruf yapalım demiş ve uygulamışlar.Az sonra çocuk annesinden su istemiş fakat annesi duymamış, çocuk annesine dönerek su içmeyerek sudanda mı tasarruf ediyoruz anneciğim demiş....fıkra gibi ama gerçek........

tuba07' Alıntı:
ÇOK GÜZELMİŞ:)MERAK ETTİM NASIL SESLER ÇIKARIYORSUN:)
cnm geç oldu cevabım ama:) bebek sesleri falan..bazen ilgi çekmek için ve sessiz olmaları için hayvan taklitleri yapıyorum:D ee mesleğimiz bunu gerektiriyo dimi:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri