Bayrak Töreni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fundaayu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Bu Memlekette Herşey Okuluna Göre Bulunduğunuz Ile Göre Değişiyor Herşey Idarede Bitiyor.bu Sene Bizim öğrencilerde Sabah Andimiz Okunurken Bekliyor.okul öncesi Yönetmeliğinde çocuklar Bekletilir Diye Bişey Yazmiyor.geçen Sene Bulunduğum Okulda Müdür 23 Nisan Törenine Katilma Demişti Ama Ben Sorun çikmasin Diye Katildim Siz Siz Olun Tüm Törenlere Katilin Ne Olur Ne Olmaz Sonra Soruşturma Açilir.istiklal Marşina Katilamak öğretmen Için Zorunlu.ama Idare Bişey Demiyorsa Sorun Olmaz.

biz de kesinlikle bütün törenlere katılıyoruz..her sabah andımızı okuyup giriyoruz sınıfa...sadece cuma çıkışta törene katılamıyoruz çünkü biz 1de çıkıyoruz ,okul ise 3te...

EWET arkadaşlar pazartesi sabah ve cuma akşamları törene katılmak gibi bir zorunluk var bildiğim kadarıyla
ayrıca bayram törenlerine de öğretmen olarak katılma zorunluluğu var usta öğretici olsanız bile
çünkü prosedürde usta öğretici normal öğretmenden sadece ücret ve sosyal haklar gibi vs konularda biribirinden ayrılıyor.
onun dışında okulda ki etkinliklere ve kılık kıyafete kadar 657 ye uymak zorundasınız
anayasa nın usta öğreticilikle ilgili maddelerini okumanızı tavsiye ederim..
saygılar..

ayrıca istiklal marşı ve andımızı çocuklar duyarak daha kolay öğreniyorlar ve kendilerini büyümüş hissediyorlar
işe yaradıklarını düşünüyorlar. bir bakıma iyi oluyor.

herşeyi yönetmelikte arıyoruz ama bulamıyoruz. törenlere katılmak yazsa da yazmasa da bir öğretmenin görevidir. öğretmen bu bilinçte olmalıdır. ulusal marşımızı söylemek, milli bayramlarda tören alanında bulunmak bizlere zor gelmemeli hele de müdürümüz/amirimiz istiyor diye orada bulunmamalıyız. törene katılmak ya da katılmamak bir ayrıcalık değil, öğretmenlik mesleğini seçmiş herkes için görev olmalı..

teşekkürler sumru'cum :)

her öğretmenin koşulları bir olmyor.mesela ben tek anasınıfı öğretmeniyim okulda.okulun tören saati 8.15 (ki törenle beraber 8.30 u buluyor) ben 8.00 da derste oluyorum(çocuklar serbest zamandalar) yardımcı da yok.şimdi sırf göstermelik duygular içine girerek 25 çocuğu 2 kat aşağı indirip ya da çocukları yanlız bırakıp ben mi törene inmeliyim! sorumuz bu!

milli duyguları yaşama konusuysa:herkesin duygusu içinde olan bi konu yani istiklal marşını coşkuyla söylemek tabiki güzel şeyler buna itirazı olan yok zaten.ama konu çocukları direkt etkiliyor.aşağıya inmeleri izdiham gibi oluyoryukarıya çıkmaları yavaş oluyor malum küçükler.diğer çocuklar koşa koşa sınıflarına giderken her ne kadar dikkat etseniz çarpabiliyorlar.
şimdi bu durumda sorun ele alınırken bunlarda dikkate alınmalı.yani durum törene katılmama isteğiyle alakalı değil...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri