Baykuş Krallığı Efsanesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nimet ÇAKMAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Nimet ÇAKMAK
Baykuş Krallığı Efsanesi

Ekli dosyalar

• SDC10367.jpg
    SDC10367.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 169
  • SDC10368.jpg
    SDC10368.jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 81
  • SDC10369.jpg
    SDC10369.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 71
Ne güzel isim bulmuşsunuz çalışmanıza Nimet Öğretmenim.Öğrencilerinizin emeklerine sağlık,çok güzel olmuş ve paylaştığınız için de teşekkürler.

hocam,etkinlik süperr.....hele başlığa bayıldımmmm :)

Ne güzel isim bulmuşsunuz çalışmanıza Nimet Öğretmenim.Öğrencilerinizin emeklerine sağlık,çok güzel olmuş ve paylaştığınız için de teşekkürler.
Çizgi filmden esinlendim Figen öğretmenim benimde en beğendim sınıf çalışmalarından paylaşmaya kıyamadım uzun süre ne yalan söliyim ama ben faydalanıyorum siteden başkaları da faydalansın deniz içmekle biter mi mantığıyla hareket etmeye karar verdim.:emot68:

Çizgi filmden esinlendim Figen öğretmenim benimde en beğendim sınıf çalışmalarından paylaşmaya kıyamadım uzun süre ne yalan söliyim ama ben faydalanıyorum siteden başkaları da faydalansın deniz içmekle biter mi mantığıyla hareket etmeye karar verdim.:emot68:
Diş Krallığı Efsanesi galiba,benim öğrencilerim de çok seviyor:)Bilgilerimizi,birikimlerimizi paylaşalım ki geleceğe bir o kadar donanımlı öğrenciler gönderelim öğretmenim.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz ve teşekkür ediyoruz:36_3_12:

Diş Krallığı Efsanesi galiba,benim öğrencilerim de çok seviyor:)Bilgilerimizi,birikimlerimizi paylaşalım ki geleceğe bir o kadar donanımlı öğrenciler gönderelim öğretmenim.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz ve teşekkür ediyoruz:36_3_12:

benim bahsettiğim animasyon bu Figen öğretmenim teşekkürler bi nevi teşvik oluyor ama teşviğe gerek yok size katılıyorum öğretmenim gelecek için daha ii olbilmek için yapmalıyız kendimiz için yapmalıyız inş. bol bol paylaşım yaparım bundan sonra

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    11.4 KB · Görüntüleme: 14
çok güzel bir çalışma ve çok güzel bir başlık..gerçktn teşkkrlr öğretmenm (((:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri