bilgilerin için çok teşekkür ederim, eşim 10 seneden fazla bir fabrikada çalışıyor inşallah geri dönmem kısa zamanda olur, artık özlemi göze aldık napalım ileriye dönük bakmak gerekiyor ben bursada 9sene dir falan oturuyorum daha önce konyanın bir ilçesindeydim, küçük yerlere alışkınım daha iyi olacağını düşünüyorum anlattığın kadarıylada yaşanabilecek biryere benziyor benim için önemli olan güvenlik malum çocukta olunca bu konu üzerinde daha çok tereddütlerim var, çok hastane olması güzel benim ufaklık biraz naziktir. sözleşme imzalamaya geldiğimizde ev de bakacağız ozaman çocuğu buraya amcasına bırakıp geleceğim öle ayarlamaya çalıştım çocuğu bırakacak yer problem olduğu için erken gelemiyorum sonra birde onay için gelip gidicem bırakmak problem olacak gün belli olsaydı ona göre bilet falan alcaktım buda benim canımı sıkıyor ben batman meb birkaç kere aradım çıkartamadım haberdar edersen sevinirim akşamda batmanla ilgili haberleri dinledim üzüldüm gerçi artık heryerde karışık ortalık ama işte oraya gelecez ya artık neyse ilgilendiğiniz için eşine ve sana teşekkürlerimi sunuyorum