Batmana atananlar yada batmanda olan arkadaşlar

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kışgüneşi1
arkadaşlar sözleşmeli olarak batmanın kozluk ilçesine gidiyorum batmanda olanlar varsa yazabilirmi

ben batmana atandım kozluk latife hanım anaokulu

bende kozluk atatürk ilköğretim okuluna atandım oralar hakkında bi bilgin varmı nerde kalmayı düşünüyorsun

ben eşimin işinden dolayı 3 yıldır batmanda yaşıyorum kozluk merkeze 45 dk batmanın büyük ilçelerinden ama ben hiç gitmedim şu an bursada tatildeyiz gidince bakıcam artık batman merkezde ev bulursun çok rahat toki yapıldığından beri boş ev çok ama bu yıl nolur bilemem btman nasıl dersen doğunun görev yapılacak iyi yerlerinden istediğin herşeyi merkezde bulursun rahat bi yer sormak istediğin başka bişey varsa seve seve cevaplarım

okuluna baktım netten kozluk merkezde güzel bi okul hayırlı olsun inş eğer merkezde ev tutarsan serviste olursa birlikte gideriz öğretmenler birlikte servis ayarlıyorlarmış bakalım nasıl olcak hayırlısı

ben de bursada oturuyorum evliyim ve 6yaşında bir oğlum var merkeze gidiş geliş sanki zor olur gibi oğlumla birlikte kalıcam, kozlukta uygun bir ev bulursam tumayı düşünüyorum oraya gidince bi bakıcam kaloriferli bakımlı bi ev istiyorum istediğim şartlarda bulamazsam batmandan bakmayı düşünüyorum tam olarak ne zaman gideceğimiz belli olsaydı çok iyi olurdu. Siz bursaya hangi ulaşım yoluyla geldiniz bana tavsiyen ne olur direk uçak yokmuş sanırım şu anda karmankarışığım bilgilendirdiğin için sağol

bende bursalıyım ne güzel benimde bir kızım var bakıcıya bırakıcam inan bende karmakarışığım kkozluk hakkında pek bilgim yok şartları nerdir nasıldır ama öğretmenler bir olup merkeze servis ayarlıyorlarmış diye duydum merkezin şartları daha iyidir sanırım sadece zaman sorunu var 2 saatimiz yolda geçicek
oğluna kim bakıcak bakıcımı tutacaksın ?
ben yarın sabah ankaradan batmana uçakla gidiyorum
istanbuldanda batmana uçak var yenişehirden ankara batman aktarmalı uçakta var araştırırsan iyi olur rahat gidersin ama fiyatta değişmse oluyo inş tanışırız bakarsın birlikte gideriz okula ben eşime bi sorayım kozluk ta ev tutma durumu nedir çalışanlar varsa tanıdığı bilgi alayım yarın akşam evimdeyim nasipse seni bilgilendiririm hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım

sağol canım umarım sağ sağlim evine gidebilmişsindir eylül'ün 1 demi başlıcaz işe bide tam olarak ayın kaçı gibi onay yaptırmamız gerekiyor bi bilgi alabildinmi

oğlumla birlikte okula gidip gelmeyi düşünüyorum 6 yaşındaya ama staj için kurs zamanlarında naparım bilmiyorum senin kız kaç yaşında bakıcı tanıdıkmı birilerini bulup güvenmek zor

sağol cnm evime geldim
daha bilgi almadım ama alır almaz burayada yazarım kozlukta kaloriferli ev bulman zor gibi
seninle gelip bi süre en azından kalıcak biri olsa ii olur ama belki gündüz bakım evi falan varsa bırakabilirsin ben kızıma bakıcı bulamadım inş iyi birini bulurum

inşallah allah yardımcımız olsun

eşim arkadaşına baktırıyor kozlukta kaloriferli temiz ev varmıdır diye ama oradaki öğretmenlerin yüzde sekseni batman merkezde oturuyormuş inş hayırlısı olur ne zaman gelmeyi planlıyorsun batmana ev falanda bulacaksın

ağustos ayında açıklanacak dediler ya tebligatlar gidip sözleşme imzalıcaz işte o zaman eşimle gelip bir kaç gün kalıp ev falan bakacaz bu süre içinde orda kalabileceğimiz uygun otel pansiyon varmı acaba tavsiye edebileceğin yer önce bi öğretmen evine bakarız sonrasını bilmiyorum Allah büyük bakalım kaloriferli bir yer bulamazsamda şimdilik başımızı sokcak kadar bi ev tutarım sonra çevreyle tanışınca bakarız önce bi ortamı görmem lazım beyenmezsem hiç kozluktan ev bakmam batmana bakrım senin çevrende kiralık evler varmı aklında bulunsunda kozluk olmassa elimizin altında hazır bi yerler olsun malum zaman kısa valla senle konuşuyorum ya bu bile yetiyo kendimi teselli ediyorum

valla ben batmanda olduğum halde daha mem i aramadım pazartesi arıcam bakalım ne dicek sana yazarım ben lojmanda kalıyorum. batman merkezde ev bulman kolay yinede biraz aramak lazım(uygun ev olursa yazarım ) her mahallede oturulmuyo belli yerler var gerçi kozlukta kalan öğretmenlerde varmış hayırlısı olsun tabi erken gelmen lazım ev arıcan eşya taşıcan bi belli olsaydı şu başvurular uçak biletini 10 gün önce alırsan indirimli olur eşimede sordum öğretmen evine çok yakın yerde bozoğulları otel varmış orda kalabilirsiniz haftasonuna falan ayarlarsanız biletinizi eşimde evde olur biz sizi h.limanından alır otele veya öğretmen evine bırakırız inş ama korkma batman çok rahat bi yer kozluku bilmiyorum ama ben ana okuluna atandığıma göre büyük olması lazım anaokulu açılcak kadar burda okul da iyi olursa tek sıkıntın eşinden ayrı kalmak olur zaten gel bak buralılar hemen hocam demeye başlıyo eski evimin ordan kalkıyodu kozluk minübüsleri markete çıkardım şöförler hocam hocam derlerdi yüzümüze bakıp anlıyolar sanırım:)

biraz merkezi anlatayımda için ferahlasın merkez şöle dümdüz uzun bi cadde sırayla grosmar büyük bi market vorldmar oda öle biraz avm andırıyo yani çok büyük değil ama idare eder migros var bide öğretmenlerin dr polis asker ailelerinin gittiği mado var genelde oradalar hafta sonu vs oda güzel çok büyük bi şehirden geliyosan az tabi ama doğunun iyi illerinden dir hastane sıkıntısı asla çekmezsin çünki 5-6 tane özel hastane devlet hastanesi,kadın doğum çocuk hastanesi vs dolu hastane şehri diyebilirim. yaz geceleri o merkezdeki ana caddede insanlar 11-12 ye kadar gezer dondurma yer serinlerller burası biraz sıcak tabi :) inş bi gelde
eşin ne iş yapıyo eş durumundan gidebilecekmisin bursanın yerlisimisiniz ben bursalıyım yani yerlisi sayılırım çoooookkk eski dedemin babası gelmiş macırız yani

bilgilerin için çok teşekkür ederim, eşim 10 seneden fazla bir fabrikada çalışıyor inşallah geri dönmem kısa zamanda olur, artık özlemi göze aldık napalım ileriye dönük bakmak gerekiyor ben bursada 9sene dir falan oturuyorum daha önce konyanın bir ilçesindeydim, küçük yerlere alışkınım daha iyi olacağını düşünüyorum anlattığın kadarıylada yaşanabilecek biryere benziyor benim için önemli olan güvenlik malum çocukta olunca bu konu üzerinde daha çok tereddütlerim var, çok hastane olması güzel benim ufaklık biraz naziktir. sözleşme imzalamaya geldiğimizde ev de bakacağız ozaman çocuğu buraya amcasına bırakıp geleceğim öle ayarlamaya çalıştım çocuğu bırakacak yer problem olduğu için erken gelemiyorum sonra birde onay için gelip gidicem bırakmak problem olacak gün belli olsaydı ona göre bilet falan alcaktım buda benim canımı sıkıyor ben batman meb birkaç kere aradım çıkartamadım haberdar edersen sevinirim akşamda batmanla ilgili haberleri dinledim üzüldüm gerçi artık heryerde karışık ortalık ama işte oraya gelecez ya artık neyse ilgilendiğiniz için eşine ve sana teşekkürlerimi sunuyorum

ben aradım ağustosta atananlarla birlikte olacak başvurular dediler hayırlısı

hayırlsı diyelim

merabalar ALTDEM uzun zamandır yazamadım ama biraz zamanın geçmesini sonuçların açıklanmasını bekledim nasılsın görüşmeyeli yeni haberler varmı sana özelden mesj yazacaktım fakat seninki kapalı heralde ben 28 ağustosta oraya geleceğim inşallah önce konyaya uğrayıp çocuğu bırakmayı ordanda uçak olmadığı için otobüsle batmana gelmeyi düşünüyoruz eşimle, heralde inince sizin söylediğiniz otele gideriz özelden sana telefon nuramı yazacaktım ama olmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun.

mrb cnm yeni haber yok sonra tekrar aradım mem i ağustosta atananlarla dediler 1 eylülde heralde işlemler
online olmasanda özelden yazabiliyosun die biliyorum ama sen bi dene cumartesi gelirsen sizi alıp bırakırız otele hem tanışmış oluruz inş

ben özelden denedim sana yollamayı ama olmuyor hesabımı açık bırakayım öle bi dene istersen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri