evet arkadasım bende 54 altı başvurabileceğini bilmediğim için müracaat yapmadım isallah ekim ve kasımda alım olurda atanırız benim için son şans çünkü 70 doğumluyum subatta puanım yetse bile yaş nedeniyle atanamıyorum çok yazık inanın hep ps basındayım yeni bir haber gelirmi diye sosyalci hüseyin hocam valla size minnettarız bilgilendirmeleriniz için sağolun şu yaş konusuna bişey yapılamazmı acaba yıllarca kadro yok diye lisans diploması ile usta öğreticilik yap sonra atamada yaşa takıl ......
Arkadaşım sen bilmediğin için başvurmamışsın, ben de(benim gibi yüzlerce kişi) diplomamı alamadığım için başvuramadım. Şimdi diplomamı aldım ama ona bile sevinemiyorum.Çünkü artık işe yaramıyor.Yine de ümidim var.Kasımda olmazsa şubatta, bu yıl olacak...burça şunu yazdı:düşündükçe kafayı sıyırıcam ya başvur işte mubarek insan ne kaybedersn son gün bile haberim olsaydı yaaaaaaaaaa neden böle olduuuu
İnşallah atanırız.Ücretliye başvurmazsak şansımız artar.Ama ücretliyle doldururlarsa o zaman kimse ümitlenmesin.Kendi işimizi kendimiz engelliyoruz, sonra da neden olmadı diyoruz. Dün aöf bürosuna gittiğimde bürodaki memur bizi yanına çağırıp ücretli öğretmenlik teklifinde bulundu. Bir arkadaş daha vardı,ikimiz de kabul etmedik. Şunun şurasında ne kaldı ki kasım...Sabredelim inşallah olur...