Başvuru formunda usta öğretici görevlendirme olrak yazıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canımmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@canımmm
arkadaşlar puanım 57 bugün gidip başvurumu onaylattım.fakat sistemde usta öğretici görevlendirmesi yazıyordu.aldığım nüshada da aynı şey söz konusu.inanın aklım ermiyor ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım.bu arada izmirde onaylattım bu şekilde olan arkadaşlar varmı

bence usta öğretici adı altında daha önceden bi bölüm açılmıştı sonradan iptal olduğu için yeni bir bölüm açmak yerine hazır olan o bölümden yapılıyo sadece isim olarak öyle kalmıştır.

her yerde sanırsam sistemde öyle yanlışlık olmuş.mutlaka söyleyin düzeltiyorlar.sözleşmeli görevlendirme yazması lazım.ben dün onaylattım sözleşmeli görevlendirme yazıyor.

evet 4b içinmi dediler banada

arkadaşlar bizim milli eğitimde kaç kez dile getirdim böyle bir şey olduğunu fakat sistemden kaynaklanan bir durum dediler umarım kötü bir sonuç ile karşılaşmayız

Bende bugün onaylattım çıktıyı aldım sözleşmeli görevlendirme yazıyordu.

bende bugün onaylattım sözleşmeli görevlendirme yazıyo bende de.

bende de sözleşmeli görevlendirme yazıyor.

ben çıktıyı verdiklerinde farkettim.sorun olacağını sanmıyorum.çünkü usta öğreticilik diye birşey söz konusu değil artık.zaten usta öğreticilik için hazırladıkları sayfayı sözleşmeli öğretmenlik için açtılar.kısa zamanda oldu.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri