BasilmiŞ bÜtÜn tİyatro oyunlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan djjin_flu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@djjin_flu
Arkadaslar merhaba
istediginiz oyunu teksti yazari tiradi soyleyin yeter. Ankara daysaniz elden degilseniz kargoyla istediginiz yere gonderebilirim. Hatta bilgisayarda tarattırıp e mailinize de atabiliriz. yeter ki okumak isteyin.

not:artık sadece
oyunun turunu
kaç erkek kaç bayan oyuncu olması gerektiğini
ya da toplam oyuncu kadrosunu
soyleyip teksti ısteyenlere gerı donecegım aksı halde yaz yaz yaz bir sonu gelmiyor.Genelde herkes bana komedi bir oyun lazım diyor ben kişi sayısını soruyorum bu sefer tam cevap gelmiyor bir daha soruyorum ben oyunu tam buluyorum bu sefer başka bir tekst isteniyor sonra gönderiyorum beğenilmiyor.bunlarla uğraşmaktansa
açık ve net bir şekilde isteğinizi anlatabilirseniz çok daha iyi olur
örneğin
20 kişilik 10kız 10 erkek
türü komedi
konusu savaşların ne kadar gereksiz bir uğraş olduğu
teması barış
böyle açıklayıcı bir msj geldiğinde emin olun oyun ismi söyleme çok daha kolay bu arada yukarıdaki örneğin cevabı
:LYSİSTRATA adlı oyundur.
gibi...
direk e mail atarsanız bence daha hızlı adım atmış oluruz.
-BU arada ben H.Ü.Ankara DEvlet konservatuvarında okuyorum
seçtiğim ve gönderdiğim oyunlara güvenebilirsiniz.Eğer sahneleme üzerine örnek kitaplar isterseniz bu konuda da
önerebileceğim bir çok kitap var.

arkadasım ılgıne cok tskler ela ben.seni msn adresımden eklıyorum bır sorun olmaz degılmı.
eklersen sevınırım.ordan daha rahat ıletısım kurarız dıe düsündüm
benımde bikaç oyuna ihtiyacım var.sımdıden tskler:congratulationscut4

ben şırnak'ın güçlükonak ilçesinde görev yapıyorum. çocukların oynaması için değil yetişkinlerin oynayabileceği komedi türünde kısa oyunlara ihtiyacımız var. kişi sayısı 4-5 olabilir. 2 kız 3 erkek yada 3 erkek 2 kız...sene sonunda burada öğretmenler tiyatrosu olarak kısa oyunlardan oluşan bir gösteri hazırlamayı düşünüyoruz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yapmak istediğin şey çoook güzel .

merhaba ben sultan ront drama tarzı bir oyun kurmaya çalışıyorum gecen yılki yarışmada istanbul genelinde 2 olduk bu yılda kasıyoruz, yardımlarınızı rica ederim

merhaba! Ben Sizden 13 Kız 8 Erkek anasınıfı öğrencim için çocukların rollerini yaparken aynı zamanda birşeyler öğrenebilecekleri bir tiyatro istiyorum.
Ayrıca 13 erkek 10 kız öğrenciden oluşan izci grubuma ant içme töreninde çevre ve doğa sevgisi ile tiyatro sergilemek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler!!!

Ben okul öncesinde çocuklara ezberlettirilmiş oyunların sahnelettirlimesine karşıyım.
Çocukların yaratıcılıklarının sınırlandırıldığını düşünüyorum.23 Nisan için srama gösterileri hazırlamayı uygun buluyorum.acizene görüşlerim....

Çok teşekkürler..

Çok teşekkürler

benimde güzel bir oyuna ihtiyacım var yıl sonunda yapmam gerekiyor.yardımcı olursan çok sevinirim :) 8 kız 7 erkek

benmde sınıf portfolyo sunumum için basit anı zamnda oynarken öğrenebilecekleri tarzda oyuna ihtiyacım var 5 erkek 4 kız çok ilgilenirsen sevinirim (acil)

merhaba benim 3 kız 3 erkek yılsonu programında kullanmak için müzikli temalı bir oyuna ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum örneğin çanakkale,atatürk,İyilik.çalışkanlık

merhaba benim 3 kız 3 erkek yılsonu programında kullanmak için müzikli temalı bir oyuna ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum örneğin çanakkale,atatürk,İyilik.çalışkanlık

Kırmızı-Beyaz-Bayrağımız
Çanakkale şehitlerini anma proğramı için güzel bir oyun

Bir tane kırmızı giyinmiş ve bir tane beyaz giyinmiş iki çocuk önce kendi rengiyle ilgili kısmı söyleyecek sonra kol kola girip birlikte söyleyecekler

K- ben kırmızıyım, renklerin en güzeli en hasıyım
B- böbürlenme kırmızı kardeş,beyazdır en gerekli renk
K- aman beyaz da neymiş canım, ben renklerin baştacıyım
B- beyaz saflığın simgesi, beyaz temizlik demek
K- kırmızı akar kanımız, yine kırmızıdır bayrağımız
B- beyazdır bayrağı süsleyen ay ile yıldız

K-B- kırmızı akar kanımız, bembeyaz yansır ona ay ile yıldız
K-B- işte böyle meydana gelir, şanlı yüce bayrağımız
K-B- bayrak kardeşliktir, sevgidir, saygıdır
K-B- bayrak bir vatanın olmazsa olmazıdır

Hatice Deniz TÜRKMENOĞLU

daha sonra iki bir yandan kırmızı giyinmiş çocuklar diğer yandan beyaz giyinmiş çocuklar ellerinde bayrakla gelecekler ve bir beyaz bir kırmızı olacak şekilde sıraya geçecekler, henüz provalara başlamadığım için hareketler konusunda tam karar vermiş değilim ama şu kesin müzik olarak daha önce cimi üye adlı arkadaşımın paylaştığı dalga dalga bayrağım şarkısını kullanacağım,
cimi arkadaşıma da paylaşım için tekrar teşekkür ederim buradan
bunun dışında üç öğrencim asker anne ve baba olarak askere gitme ve uğurlama şiiri var onu okuyacaklar ve arkasından çanakkale türküsünü canlandıracaklar, bir de şarkı söyleyecekler, şimdilik mehmetcik şarkısını söyletmeyi düşünüyorum
, ben fikrimi anlatayı size, okuyacağımız şiiri aşağıya ekliyorum, bir asker kıyafetli çocuk, bir anne, bir de baba var şiir okunurken, şiir bittikten sonra arkadan çanakkale içinde türküsü çalmaya başlayacak, yine üç kadar düşünüyorum asker, kucağında bebeği olan bir kadın ve genç kız rolünde iki çocuk gelecek sahneye,
çanakkale içinde aynalı çarşı
ana ben gidiyom düşmana karşı
bu kısımda ilk asker anne-babasıyla, askerlerden biri karısı ve kucaktaki bebeği ile, diğeri de nişanlısı ile vedalaşacak ve savaş alanına gidecekler, arada bir perde olacak
çanakkale içinde bir uzun selvi
kimimiz nişanlı kimimiz evli
ana-baba dua ediyor, kadın bebeğini sallıyor ve genç kız elinde çeyiz işliyor
askerlerden biri gözcülük yapıyor diğerleri yerde soğan ekmek yiyor
Çanakkale üstünü duman bürüdü
On üçüncü fırka harbe yürüdü
askerler allah allah sesiyle savaş pozisyonunu alıyorlar
aynı anda diğer taraftakiler irkiliyor ve ayakta dua pozisyonunu alıyorlar
Çanakkale içinde bir dolu testi
Analar babalar umudu kesti
ana baba ve diğerleri kolları bağlı olarak yere oturuyorlar ve yüzlerini aşağı dönüyorlar

Hocam umarım işinize yarar.Elimde bu vardı.Ve size uygundur inşallah.

hocam çokkk teşekkür ederim zahmet olmasa bahsettiğiniz şiirleri paylaşabilirmisiniz en kısa zamanda tekrar teşekkürler

ben bu geçen sene müşerref akayın söylediği kahraman ırkıma marşını söylettirdim. kınalı mehmet,bayrak şiirinin arkasından

benimde ikinci dönemde 4-5 yaş çocukları için bir tiyatro metnine ihtiyacım var..max. 10 öğrencim var..yardımcı olursanız sevinirim:)) teşekkürler şimdiden...

5-6 yaş anneler günü için bir oyuna ihtiyacım var.14 erkek 8 kız öğrenci..şimdiden teşekkürler..emeğinize sağlık..

Merhaba ben üni.ögrencisiyim ögretmenimiz drama dersinde bizim cocuklara yönelik drama yapmamızı istiyor.6 kızız.konu hersey olabilir.acil cwp bekliyorum.şimdiden tesekkurlerrrrrrr

merhaba. Ağrı'da köyde görev yapan sınıf öğretmeniyim. bu sene Ar-ge projesi için okul öncesi öğrencileri seviyesinde bir tiyatro oynamayı düşünüyoruz. aynı zamanda il içinde de yetişkenlere uygun bir tiyatro daha oynamayı düşünüyoruz. toplam kişi sayımız 10. okul öncesi öğrencileri için bir masalın tiyatro metni haline dönüştürülmüş hali olabilir. yetişkinler için de komedi türünde bir metin olabilir. yardımcı olursanız seviniriz.

arkadas nasıl ulaşıcaz sana

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri