Arkadaslar merhaba
istediginiz oyunu teksti yazari tiradi soyleyin yeter. Ankara daysaniz elden degilseniz kargoyla istediginiz yere gonderebilirim. Hatta bilgisayarda tarattırıp e mailinize de atabiliriz. yeter ki okumak isteyin.
not:artık sadece
oyunun turunu
kaç erkek kaç bayan oyuncu olması gerektiğini
ya da toplam oyuncu kadrosunu
soyleyip teksti ısteyenlere gerı donecegım aksı halde yaz yaz yaz bir sonu gelmiyor.Genelde herkes bana komedi bir oyun lazım diyor ben kişi sayısını soruyorum bu sefer tam cevap gelmiyor bir daha soruyorum ben oyunu tam buluyorum bu sefer başka bir tekst isteniyor sonra gönderiyorum beğenilmiyor.bunlarla uğraşmaktansa
açık ve net bir şekilde isteğinizi anlatabilirseniz çok daha iyi olur
örneğin
20 kişilik 10kız 10 erkek
türü komedi
konusu savaşların ne kadar gereksiz bir uğraş olduğu
teması barış
böyle açıklayıcı bir msj geldiğinde emin olun oyun ismi söyleme çok daha kolay bu arada yukarıdaki örneğin cevabı
:LYSİSTRATA adlı oyundur.
gibi...
direk e mail atarsanız bence daha hızlı adım atmış oluruz.
-BU arada ben H.Ü.Ankara DEvlet konservatuvarında okuyorum
seçtiğim ve gönderdiğim oyunlara güvenebilirsiniz.Eğer sahneleme üzerine örnek kitaplar isterseniz bu konuda da
önerebileceğim bir çok kitap var.
istediginiz oyunu teksti yazari tiradi soyleyin yeter. Ankara daysaniz elden degilseniz kargoyla istediginiz yere gonderebilirim. Hatta bilgisayarda tarattırıp e mailinize de atabiliriz. yeter ki okumak isteyin.
not:artık sadece
oyunun turunu
kaç erkek kaç bayan oyuncu olması gerektiğini
ya da toplam oyuncu kadrosunu
soyleyip teksti ısteyenlere gerı donecegım aksı halde yaz yaz yaz bir sonu gelmiyor.Genelde herkes bana komedi bir oyun lazım diyor ben kişi sayısını soruyorum bu sefer tam cevap gelmiyor bir daha soruyorum ben oyunu tam buluyorum bu sefer başka bir tekst isteniyor sonra gönderiyorum beğenilmiyor.bunlarla uğraşmaktansa
açık ve net bir şekilde isteğinizi anlatabilirseniz çok daha iyi olur
örneğin
20 kişilik 10kız 10 erkek
türü komedi
konusu savaşların ne kadar gereksiz bir uğraş olduğu
teması barış
böyle açıklayıcı bir msj geldiğinde emin olun oyun ismi söyleme çok daha kolay bu arada yukarıdaki örneğin cevabı
:LYSİSTRATA adlı oyundur.
gibi...
direk e mail atarsanız bence daha hızlı adım atmış oluruz.
-BU arada ben H.Ü.Ankara DEvlet konservatuvarında okuyorum
seçtiğim ve gönderdiğim oyunlara güvenebilirsiniz.Eğer sahneleme üzerine örnek kitaplar isterseniz bu konuda da
önerebileceğim bir çok kitap var.