Baraj 43 te kalırmı

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_özlem67
baraj 43 küsura düşermi ki,bence üzülmeyelim kötü yerleri ve 21 i işaretlemeyelim çünkü güzel yerler ağustosda saklı bu hep böledir

mrb arkadaşım bence düşmez benimki 46 392 öbür sayfalarda 50-52 ler var görünce insan ihtimal veremiyor benimki olurmu 26 yı yazarım diyordum ama şehirleri görünce bilemiyorum (inşallah düşer)

bence neolacağı belli değil niye dersen sayfadaki puanlar karıştı aslı astarı birbirine girdi....... falan filan.bak busefer kesin diyordum bütten mezunlar çok diyorlar.eğer allah onu bana nasip edicekse eğer bunların hiç biri engel olmaz.nasip olsaydı eylül de büyük alımda gidemedim çıkmadı.bende artık kısmet diyorum kaderimizde varsa gideriz yoksa bakarız.sanki 10000 alımda gidenler çok çalışıpmı gitti hayır 40 küsurlular gitti çünkü kaderlerinde bu şans nasipmiş.......bende artık çokk zor durumdayımmmmm dayancak mecellim kalmadı sonnn şannsımm artıkk.dersde çalışmadım.hepimiz için hayırlısı arkadaşım

yeni mezunlar başvurabiiliyormu

selam arkadaşlar okullar yarın açıklanır ama ben idil şırnakta çalışıyorum sınıf öğretmeniyim şimdi okul öncesi açılırsa şırnak için CİZRE VE İDİL ilçelerini yazın hatta İDİL DE AÇILACAK OKULLARI ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HABERİNİZ OLSUN.!! PINARBAŞI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,DİRSEKLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,OYALI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU,DEŞTADA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU...2 senedir eşimle çalışıyoruz idil ilçesinde siz siz olun 21 den kötü yere gitmektense cizre ve idil ilçelerini yazın.hepinize şimdiden kolay geldin pınarbaşı köyü benim okulum açık olduğunu bildiğim için okul adını belirttim!!!

arkadaşlar sanırım yeni mezunlar atanamıyormuş klavuzda yazıyor kopyalayamadım bi okuyun hayırlısı

Yenİ mezunlar atanamiyorlar ama bÜte kalanlar dİplamayi alirsa atanabİlİyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri