bana yardımcı olurmusunuz..son 1 hafta...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra sever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esra sever
aöl çocuk gelişim okuyorum müzik hocamız 50 şarkıdan oluşan bir albüm hazırlamamızı istedi kaynaklı ve söz müzik kime ait olduğu belli olacak nnette çok var ama kaynak söz müzik yok acil yaardım istiyorum lütfen ilgilenen olursa sevinirim..saygılar

okul öncesi müziklerinde bu çok zor ama morpa nın karamela sepeti ve müzikli oyunlar kitaplarında bulabilirsiniz..

.
aöl çocuk gelişim okuyorum müzik hocamız 50 şarkıdan oluşan bir albüm hazırlamamızı istedi kaynaklı ve söz müzik kime ait olduğu belli olacak nnette çok var ama kaynak söz müzik yok acil yaardım istiyorum lütfen ilgilenen olursa sevinirim..saygılar

Bende şöyle bi klasör var. Bu siteden indirmiş olabilirim. ama hatırlamıyorum. . Belki yardımcı olur..

hocam sitelerden kaynak isimli bulursunuz belki ama yazarı felan zor olur müzik kitaplarından yardım alınız en pratigi...

Bu hocalarıda anlamak ne mümkün ne yapacan yazarını Allahım :362jf:

Hocam gökhan şen diye bir sanatçı var netten bakarsanız bulursunuz epey şarkısı var belki yardımcı olur.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri