Balıkesirde Çalışıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan liya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
hoşgeldiniz öğretmenim...

bende bigadiçde oturuyorum... balıkesir nefde okul öncesi öğretmenliği okuyorum 2.sınıf bi erkek olarak naıl olcak bilmiyorum ama umarım iyi olur bu konuda yardımlarınızı beklerim... ii günler...:36897fd:

Balıkesir;in bir ilçesinde dört yıldır çalışıyorum, anlaşıldığı üzre yeniyim siteyi yeni yeni keşfediyorum. Ben de arkadaşlarımla bilgi alış verişinde bulunmak, yeni arkadaşlar edinmek istiyorum umarım başarılı olurum.[size=medium][/size]

selam öğretmenim bende bu sene balıkesire atandım...:)

4Yıl susrlukta başladım bu sene merkeze geldim

hoşgeldiniz balıkesirliler
benimde eşim balıkesirli ivrindiden
bende koca tarafından balıkesirliym
yarı hemşoyuz yanii
bende katılayım dedim bu güzel sohbete...:36_3_12:

hosgeldınızz

hangi ilçesindesin ben ayvalık tayım

balıkesiri beğenirim çok güzel bir yer
kızları da güzel olur
gerçi ööğretmenleri de güzel :))

ivirndide görev yapan varmı??

ivrindide görev yapmıyorum aama ivrindiliyim :)

arkadaşım mrb hangi okuldasın??

hocam kastamonudym bir ilçesinin köyündeym yolu yeni ve 5 öğrencim var buralarda oln varmı

hocam hoşgeldiniz bende balıkesirin dursunbey ilçesindeyim. siz nerde görevlisiniz?

bende balıkesir'in ivrindi ilçesinde çalışıyorum. Siz hangi ilçesindesiniz.

Ben ivrindinin Bozören köyünde çalışıyorum siz nerede çalışıryorsunuz.

bende susurkukluyum susurlukta görev yapıyorm.Liyacm hala bigadiç temisin

slm'lar ben de balıkesirde çalışıyorum. çok sevdiğim bir site kesinlikle çok faydasını gördüm. sitenin açılımda bilgilerin paylaşımında fikir alış-verişlerin de emeği geçen tüüümm arkadaşlara teşekkür ediyorumm. sevgilerleee....

merhabalar bende 2 yıldır kepsut / serçeören köyündeyim balıkesirdeki arkadşalarla tanışmak isterim .

herkese selam ende ivrindiye atandım ama orsaı hakkında hiçbir fikrim yok.bana orası hakkında bilgi verebilirmisiniz bazı arkadaşların özeline yazdım cvp bekliorum :)

merhaba ben de zorunlu hizmetimi tamamlayınca balıkesir i yazmayı düşünüyorum . çalıştığınız ortamdan memnun musunuz şu an çalıştığım ilde eğimlisi de eğitimsizide aynı sabit görüşte takılılar . okul öncesi eğitim çocuğu okuldan soğutur ve oyun çocuğu olur. :(((((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri