Balıkesir semineri görüntüleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU

SEMİNER ÇALIŞMAMIZ BOYUNCA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN ARKADAŞLARIMIZA VE SPONSORUMUZ
BİLGİ KIRTASİYE'YE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Ayrıca Cengiz ve Ramazan Hocalarımıza;
Maliye Anaokulu Müdüresi Sunay Hanıma;
Ege Üniversitesi Kampus Anaokulu Müdüresi İrade Hanıma;
Hüseyin Aslan Anaokulu Müdüresi Hanife Hanıma Seminerimize Orff çalgılarıyla katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

2.Konumuzdan Kısa Bir Video

[dm]xblwt5[/dm]

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

53219_IMG7807.JPG.html][/URL] Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Arkadaşlar sistemden kaynaklanan bir sorun yüzünden konu ile ilgili tüm mesajlar silindi :( gün içerisinde herşeyi yeniden düzenleyipresimleri ekleyeceğim ... Teşekkür mesajlarınızı da tekrar alabilirim :)

tek kelimeyle süperdi resim ile ilgili özel ve uzun bir seminer istiyoruz cengiz beyden

Tebrikler arkadaşlar güzel bir seminer olmuş katılamasamda aldım haberlerini;) Nihalciğim yorulduğuna değmiş canım inş. nice güzel seminerelere hep birlikte...

tek kelimeyle harikaydı:)

Öncelikle sevgili Nihal'e ve Salih'e
Azize Hanıma ve Eşine
İrfan ve Mustafa Harun ve Bahtiyar Beylere Ramazan ve Cengiz hocalarıma ve tüm katılımcılarımıza seminerin güzel geçmesinde emeği olan değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

21 saatlik yolculuktan sonra nihayet evimize dönebildik.Gelemeyen arkadaşlarımızın üzülmesinler.Size o kadar uzak değiliz..

Gerçekten çok güzel bir seminer oldu.Hele müzik eğitimi çok eğlenceliydi.afacan cannn afacan cannn :36_7_8:

ben afacan can ı zaten öğretmiştim bir de bu şekilde dinleyince çocukların çok hoşuna gitti :)

hıms mesajlarım silindi hep ya:S ne guzel eglenip ögrenmenize katkıda bulunmuş ama biz gelemedik .((

harikaymış gerçekten keşke gelebilseydm.

seminerde katkısı bulunan herkese oncelıkle selcuk hocama boyle bır semıner duzenledıgı ıcın sonrasında nihal hanıma semınerın olması ıcın yaptıgı calısmalardan ve bilgi kırtasiyeye desteklerinden dolayı ayrı ayrı tesekkur eder. emegi geçen ve isimlerini saymadıgım diğer hocalarımada ayrıyetten tesekkurlerımı ıletırım..

çok güzelmiş keşke gelebilseydık ama inşş istanbuldada güzel bir seminer olurda katılırız. izlediğim videodan çok guzel bir semıner oldugu anlaşılıyor:)

afacan can'ı istiyoruz:))

evt ben o sarkıyı bilmiyorumm..

Arkadaşlar seminer gerçekten çok güzeldi. Emeği geçen tüm arkadaşlara sevgiler... Umarım Balıkesir seminerleri bu kadarla kalmaz arkası gelir.

balıkesir hatırası olarak akıllarda kalacak olan şarkımız AFACAN CAN sizlerle

babası dışarıda çalışırken
annesi çamaşır yıkıyormuş
bizim küçük afacan oynarken
yaramazlık yapıyormuş
afacan can afacan can afacan afacan can

çakmağı çakmış
kibriti yakmış yangın başlamış
itfaiye çabucak gelmiş
yangını çabucak söndürmüş
bizim küçük afacan çok korkmuş
çok pişman olmuş
annesinden özür dilemiş
babasından özür dilemiş

[çok güzeldi. katılamayan arkadaşlara ısrarla tavsiye ederim.

Balıkesir fırat grubu olarak diyoruz ki,semine harikaydı ,
ÖNCELİKLE NİHAL HANIM'A,HARUN BEY'E ,
velimiz olan ZEHRA HANIM'A ,seminer veren hocalarımıza ve emeği geçenlere çok teşekkürler.

bizler katılımlarınız için teşekkür ederiz. inşallah ikinci dönemde düzenlemeyi düşündüğümüz seminerimizde görüşmek dileği ile ...

Teşekkür ederiz arkadaşlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri