Bakaniliğa Itiraz Edelim Mi ? (isteğimiz dışında alanımızı değiştirdiği için)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkarakaya4079
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
arkadaşlar dava ile ilgili gelişme var mı hiç bir bilginiz var mı

ben alan değişikliğine başvurmak için ilsise girdim en yakın olarak iliçindeki 4 okul dururken 50kmuzaktaki iki ilçe açık gösteriliyor ne yaman çelişki değil mi.benim aklıma takılan şu ben branşımı değiştirme başvurusunda bulunmazsam benim branşımı okulöncesi olarak mı değiştirecekler(Kİ DİPLOMA ALANIMI DEĞİŞTİREMEZLER HERHALDE)BİRDAHA DEĞİŞİKLİK YAPMA DURUMUM ELİMDEN Mİ ALINACAK .SİZCE BU ŞEKİLDE BÖLÜMÜMÜZLE İLGİLİ ALANDEĞİŞİKLİĞİ BİR DAHA AÇILABİLİR Mİ???

hocam şu durumda siz de mağdursunuz yazık ediyorlar hepimize

anlamıyorum yaaaa:( şimdi seneye beni isteğim dışında liseye geçirebilirlermi?
tayin yada branş değişikliği yapmadım.

Gelişme olursa bizi de haberdar edin lütfen arkadaşlar

sayın hocam.ben bu alan değişikliğini pek anlayamadım.ben okulöncesinde çalışıyorum.branşım çocuk gelişimi ve okulöncesi.ama ilsiste atamam halen okulöncesi.bende bu alan değişikli yapamayacak kişilerdenmiyim acaba.

BURSA MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN İSMET BÜYÜKATAMANIN M.E. BAKNINA VERMİŞ OLDUĞU SORU ÖNERGESİ SÜRESİ İÇİNDE YANITLANMAMIŞTIR.SAYIN VEKİLİMİZİN DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜM.BU KONUDA NE KADAR ÇOK MAĞDUR OLDUĞU İSPATLANIRSA SORU ÖNERGESİNİ SAYIN VEKİLİMİZ YENİLEYECEKMİŞ.ONUN İÇİN SAYIN VEKİLİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞALIM.MAĞDUR OLDUĞUMUZU SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞALIM.

ADRES:ismet.buyukataman@.tbmm.gov.tr

Telefon:0312-420 61 70-71

Belgegeçer:0312 420 69 75

Bizlere yapılan resen alan değişikliğne ne kadar duyarsız kaldık. Yerlerimize habire atama yapıyorlar.dav hakkında bir gelişme vyok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri