bakan çubukçu ülke tv'de canlı yayında! sesimizi maillerle duyuralım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerdaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zerdaa
Arkadaşlar açın ülke tv'yi henüz konu atamalara gelmedi maillere başlayalım

Hadi ya..Öğretmenim süpersin.Bende kanaltürk te başbakan erdoğan olcak az sonra orayı diyodum.ama bu haberde süpermiş.Adres verirmisiniz.nereye atıcaz.hemen başlamamız lazım.Büyük ve koyu harflele kısa mailler atarsak daha iyi olur bence.

arkadaşlar ülke tv yi izleyemiyorum, gelişmeleri paylaşır mısınız lütfen

ne söyledi arkadaşlar izleyenler paylaşabilir mi?

arkadaşlar ülke tv yi izleyemiyorum, gelişmeleri paylaşır mısınız lütfen

arkadaşım kadın resmen sınav iptalinin ipuçlarını verdi görürsünüz dediydi dersiniz referandumdan sonra iptal edilecek sınav. açığı ücretli vekil öğretmenlerle dolduracağız dedi yeni eğitim ve öğretim yılımız huzurlu bir şekilde başlayacak dedi gerisini varın siz düşünün valla bunlar bizim gözümüzün yaşına bakmıyorlar zaman birlik olma zamanı görevlendirecek ücretli öğretmen bulamasınlar ne olur kimse ücretliye başvurmasın yoksa umutlarımız tamamen tükenir ve bizden sözleşmeli alımıda kontenjanı yarı yarıya tutarlar nasıl olsa ücretli kölelerimiz var kırbacı vurup çalıştırıyoruz derler

off ya iptalin sinyali var her sitede bu ne biçim iştir anlamadım.

Ücretlİ ÖĞretmenler kirilmasinlar ama gerÇekten ÇocuĞu tanimadan ÇaliŞan arkadaŞlar var aralarinda , bu sene okul Öncesİ eĞİtİmde Ücretlİ ÖĞretmenlİĞe kaldi... GeleceĞİmİzİ bÖyle Şekİllendİrİyoruz...sÖyleyecek sÖz bulamiyorum. Bİz bunlar İÇİn mİ o ÖĞretmen yemİnİnİ ettİrdİler

Bu Ülke okul Öncesİ eĞİtİmle Şekİllenecektİ deĞİl mİ? İŞİ bu kadar tİcarete dÖkmelerİ... Alsinlar Ücretlİ ÖĞretmenlerİnİ, ÇoĞu Çocuk nedİr bİlmİyorlar bİle... Bİz bu kadar rezİllİk İÇİn ettİk zaten o yemİnİ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri